SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Frankrike reiser i fra konkurrentene i gruppe H

Samuel Umtiti (t.h.) og Paul Pogba er favoritter på bortebane mot Tyrkia. (AP Photo/Michel Euler)

Samuel Umtiti (t.h.) og Paul Pogba er favoritter på bortebane mot Tyrkia. (AP Photo/Michel Euler) Foto:

Av

Paul Pogba & co reiser til Tyrkia og sikrer oss et fint utgangspunkt på en deilig dobbel!

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Lørdagskupongen: Vi tror Norge er sikre på lørdagskupongen

Oddssingel U20-VM: USA kan overraske igjen

Oddsdobbel: Frankrike reiser i fra konkurrentene i gruppe H

Oddsdobbel EM-kvalik: Smellfeit odds på bortedobbel i EM-kvaliken

Eurojackpot: Fredag kan du vinne vanvittige 524 millioner i Eurojackpot

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Lørdagens langoddsprogram domineres av kamper fra EM-kvalifiseringen. Det spilles totalt 13 kamper lørdag kveld. Det er pause i Eliteserien og OBOS-ligaen, men det er en rekke kamper fra 2. divisjon og 3. divisjon på menyen. Ellers er det siste serierunden i spansk Segunda Division, hvor detfortsatt er knallhard kamp om playoffplassene, og i Polen ruller U20-VM videre med to interessante kvartfinaler.

NB! Ca. 13 millioner kroner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

Norge - Nigeria (0-1) H - 1,75 (Spillestopp 20:55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

VM for kvinner går av stabelen i Frankrike, og arrangeres for åttende gang i historien. Det er 24 lag som deltar, fordelt på seks grupper med fire lag i hver gruppe.
Norge spiller sin åpningskamp i VM 2019 mot Nigeria. Foruten disse to, består gruppen av Sør-Korea og vertslandet Frankrike.

Norge har slitt i de siste mesterskapene. Det har verken gått veien i VM 2015 eller EM i 2017. Foran dette mesterskapet har vi litt følelse for at det skal gå bedre for Norge. Det er helt klart en del positivt på gang. Veien til VM kom gjennom et gruppespill. Her gikk man videre sammen med Nederland. Norge slo faktisk Nederland på hjemmebane. Her viste kvinnene våres at toppnivået er høyt. Martin Sjögren sine utvalgte skal og bør slå dagens motstander Nigeria. Siste oppkjøringskamp ble vunnet enkelt og programmessig hele 7-2 mot Sør-Afrika. Litt trist er det at vårt stjerneskudd på kvinnefronten Ada Hegerberg ikke spiller. At denne saken ikke er løst er vanskelig å forstå, og veldig synd sportslig sett. Vi har dog et bra landslag med eller uten Hegerberg, som med litt flyt kan gjøre et fint mesterskap. 

Nigeria vant afrikamesterskapet og kom seg til VM på den måten. I finalen slo laget Sør-Afrika (Som Norge slo 7-2 i den siste kampen) på straffekonkurranse. Nigeria tapte sin siste kamp før dette mesterskapet 1-2 mot Canada. Laget har også tapt for Belgia og Østerrike i løpet av de siste seks spilte. 

Begrunnelse H (0-1): Nigeria er svakere enn Norge, men hvor mye har vi ikke helt kontroll på. Nigeria har dog slitt med å ta seg videre fra gruppespill i slike turneringer som dette tidligere, og vi mener Norge bør vinne mer enn et mål. Vi ser for oss en oppskriftsmessig 3 eller 4-0-seier. 1,75 kjøpes!

Tyrkia - Frankrike B - 1,50 (Spillestopp 20:40)

En artig kamp kan ventes her. Mange mener at disse to blir en og to i denne gruppa. Vi er enig. De andre lagene virker alt annet enn sterke og det bør være gode muligheter for at Frankrike vinner gruppa og Tyrkia tar andreplassen. 

Tyrkia er foruten Frankrike i gruppe med Albania, Island, Andorra og Moldova. På papiret en overkommelig gruppe. Tyrkia har da også startet med to seire på de to første spilte. Først kunne laget returnere fra åpningskampen borte mot Albania med en 2-0 seier. Deretter ble Moldova slått 4-0 hjemme i Tyrkia i den andre kampen. Normalt sett så har Tyrkia, som nevnt, en ypperlig mulighet til å bli nummer to i denne gruppa. Etter seirene mot Moldova og Albania har laget vært ute i to vennskapskamper. Begge er vunnet. Først 2-1 hjemme mot Hellas, dernest 2-0 mot Usbekistan - også det hjemme. Tyrkia er gode hjemme. Det er ofte masse publikum og på de siste fem kampene står laget med 3-1-1. 

Frankrike er et meget godt fotballag, og vi lar oss imponere av dem. Blåtrøyene har i likhet med Tyrkia startet med to seire på to spilte. Moldova ble slått 4-1 borte i den første kampen, deretter fulgte Frankrike opp med en 4-0-seier hjemme mot Island. En treningskamp etter disse første to kvalikkampene, ga seier 2-0 hjemme mot Bolivia. Får sin vanskeligste oppgave til nå i denne kampen. Borte mot Tyrkia er aldri lett med et vanvittig trykk fra tribunene, men vi tror allikevel at kvaliteten på lagene vil vises utover i kampen. 

Laporte er ute. Frankrike har dog et helt arsenal å ta av, så det er ikke et problem. Det rapporteres på ingen måte at de beste skal spares her. Frankrike, tror vi, stiller med sine beste menn i kveldens kamp. 

Begrunnelse B: 1,50 borte mot Tyrkia er helt i grenseland. Vi tror dog at Frankrike vinner 1 eller 2-0 til slutt. Som en kombinasjon med at Norge vinner med to eller mer, så går 1,50. Totaloddsen blir fine 2,63 på denne dobbelen!

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!