SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Deilig odds på Sør-Korea

Cho Youngwook jubler hemningsøst etter å ha scoret 2-0-målet mot Argentina. Vi tror at sørkoreanerne kan ta en ny seier i åttendedelsfinalen tirsdag.   (AP Photo/Sergei Grits)

Cho Youngwook jubler hemningsøst etter å ha scoret 2-0-målet mot Argentina. Vi tror at sørkoreanerne kan ta en ny seier i åttendedelsfinalen tirsdag. (AP Photo/Sergei Grits) Foto:

Av

2,85 i odds på Sør-Korea er spillbart.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddssingel U20-VM: Deilig odds på Sør-Korea

Oddstips Segunda Division: Mallorca skal tilbake til de store guttene

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

V4 Jägersro: Lunsj med nye godbiter

V64 Solvalla: Strålende V64-omgang med Goop i hovedrollen

Joker: Ikke gjør disse Joker-tabbene

Det er forholdsvis stille på fotballfronten disse dagene i påvente av EM-kvalifisering og sluttspill i Nations League. Onsdagens langoddsprogram består av de tre siste åttedelsfinalene i U20-VM og French Open byr på fire kamper. I tillegg spilles det syv kamper i nest siste serierunde i Segunda i Spania, der en rekke lag er involvert i kampen om direkte opprykk og playoff.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Japan – Sør-Korea 2,35 – 2,85 – 2,85 (spillestopp kl. 1725)

Klikk på denne lenken for å evere dette tipset!

U20-VM, åttendedelsfinaler. Spilles i Lublin i Polen. Japan gikk gjennom gruppespillet uten å tape, og er stinn av selvtillit før åttendedelsfinalen mot Sør-Korea.

Også de unge sørkoreanerne har imponert i mesterskapet i Polen. De gikk videre etter å ha vunnet en 2-1-seier mot favorittene Argentina.

Japanerne har ikke skapt entusiasme med spillet sitt. De har ikke dominert i kampene, men har vært solide, og vist seg å være et lag som er vanskelige å slå.

I den første kampen i gruppespillet mot Ecuador skapte ikke Kageyama Masanaga sine gutter nesten ikke sjanser. De var egentlig litt heldige som fikk med seg ett poeng fra den kampen. Ecuador gikk opp i ledelsen like før pause etter et selvmål, og de kunne gått opp i 2–0 da de fikk straffespark syv minutter ut i annen omgang. Men Jordan Rezabala bommet. I stedet utlignet Japan til 1–1 et kvarter senere. Det be også sluttresultatet.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Siden den kampen har Japan spilt seg itt opp i begge ender av banen. De banket Mexico 3–0 og spilte 0–0 mot gruppevinner Italia.

Sør-Korea på sin side startet turneringen med en svak kamp mot Portugal, hvor de tapte 0–1. De har spit seg opp i de to siste kampene i gruppespillet. Sørkoreanerne var solide da de slo Sør-Afrika 1-0, og de spilte glimrende kontringsfotball da de slostorfavoritt Argentina 2–1 i den siste og avgjørende matchen i gruppen. Den kampen viste at Sør-Korea er i stand til å utfordre de aller beste agene i mesterskapet.

Dersom man ser på resultatene til Japan og Sør-Korea så langt i denne turneringen, så er det lite som skiller dem. Begge lagene er gode med ballen i laget, og det virker ikke som noen av agene ska bli overkjørt i kamper, uansett hvem de møter. Defensivt virker Japan litt bedre enn Sør-Korea, men jeg tror det er det offensive spillet som vil avgjøre denne matchen. Der har sørkoreanerne vist seg å være litt hvassere i mine øyne. Sev om Japan spilte seg frem til en del brukbare sjanser mot Italia, så mener jeg prestasjonen til Sør-Korea mot Argentina er sterkere. De viste kontringsfotball i verdensklasse i den kampen, og Japan skal passe seg for de sørkoreanske overgangene.

Jeg mener denne kampen er ganske åpen, men oddsen gjør at jeg setter pengene mine på Jung-Yong sine gutter. Sør-Korea viste i kampen mot Argentina at de er taktisk kloke og har evnen til å vinne kamper mot sterke lag. 2,85 i odds på sørkoreanerne spennende. PS! Oddsen har falt fra 3,05 til 2,85 i løpet av morgentimene tirsdag.

Klikk på denne lenken for å evere dette tipset!