SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Cagliari fortsetter å imponere på bortebane

Giovanni Simeone (t.v.) er toppscorer i Cagliari med tre mål, men alle tre har kommet på hjemmebane Mandag spiller de på bortebane. Der har han ikke lykkes like bra. (Fabio Murru/ANSA via AP)

Giovanni Simeone (t.v.) er toppscorer i Cagliari med tre mål, men alle tre har kommet på hjemmebane Mandag spiller de på bortebane. Der har han ikke lykkes like bra. (Fabio Murru/ANSA via AP) Foto:

Av

Cagliari har tidligere vært et fryktet hjemmelag, men nå er de også farlige på bortebane.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddstips: Sjekk tipsene på åtte av mandagens kamper

Oddstips Premier League: Grealish ordner Villa-seier

Oddstips Serie A: Cagliari fortsetter å imponere på bortebane

Eurojackpot: Tre deler 908 millioner kroner

Vikinglotto: Vant saftige 2,4 millioner i andrepremie i Vikinglotto

Det er flere godbiter på mandagens oddsprogram. Aston Villa jakter sin første seier i Premier League på over én måned når Newcastle kommer til Birmingham, mens Spal møter Genoa i et rent bunnoppgjør i italiensk Serie A. Det spilles også kamper i blant annet på nest øverste nivå i Tyskland, Frankrike og Italia. Natt til tirsdag spilles det ni kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca. 144 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Lecce - Cagliari 2,75 - 3,15 - 2,20 B (spillestopp kl. 1455)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kampen mellom Lecce og Cagliari ble utsatt til mandag på grunn av et voldsomt uvær i Puglia i Sør-Italia søndag kveld.

Etter fire uavgjorte kamper på rad, tapte Lecce mot Lazio i forrige serierunde. Den nyopprykkede klubben fra Puglia tapte 2-4 på Stadio Olympico, men leverte en god prestasjon og spilte jevnt med hovedstadslaget i store deler av kampen. Lecce bommet også på et straffespark 25 minutter før slutt. De skapte mest offensivt, men manglet effektiviten til Lazio

Lecce ligger kun ett poeng over nedrykksstreken før mandagens kamp. Selv om resultatene til nykommeren fra Sør-Italia ikke er så verst, står de uten seier i de syv siste serierundene, og nå begynner de å merke presset. Det spørs hvordan de takler det.

Vertene mangler de offensive midtbanespillerne Farias og Tabanelli og spissen Falco, i tillegg er et par spillere usikre.

Det var kraftig regn i Puglia, og gressmatten på Via del Mare stadium var ikke tilrådelig å spile på søndag kveld. (Marco Lezzi/ANSA via AP)

Det var kraftig regn i Puglia, og gressmatten på Via del Mare stadium var ikke tilrådelig å spile på søndag kveld. (Marco Lezzi/ANSA via AP) Foto:

Cagliari er den store positive overraskelsen i Serie A denne sesongen. De har tre ligaseire på rad før bortekampen mot Lecce. Cagliari banket Fiorentina 5-2 på hjemmebane i forrige serierunde. Sardinia-laget har fullstendig kontroll på kampen fra begynnelse til slutt. Fiorentina scoret to trøstemål på tampen av kampen, men da ledet Cagliari allerede 5-0.

Atmosfæren i spillertroppen kan ikke bli bedre enn den er i øyeblikket. Cagliari innehar femteplassen, tre poeng bak Lazio på tredjeplass, men Sardinia-laget har én kamp mindre spilt. Gjestene mangler spissen Pavoletti, midtstopperen Ceppitelli og den offensive midtbanespilleren Birsa på grunn av skader. Venstrebacken Pellegrini og midtbanemannen Nandez er begge usikre.

Lag kode Kopier kode

Cagliari er ubeseiret i de ti siste kampene i Serie A. De står med tre seire på rad mot Fiorentina (5-2), Atalanta (2-0) og Bologna (3-2). Med den formen Cagliari viser nå, og de offensive spillerne de har hentet inn, har jeg vanskelig for å tro at de skal tape denne matchen.

Lecce spiller på hjemmebane. Det burde vanligvis være en fordel, men jeg tror ikke det her. Lecce har spilt fem hjemmekamper denne sesongen, men de har ikke vunnet noen av dem.

Cagliari har vanligvis vært et fryktet lag hjemme på Sardinia, men denne sesongen har de også vært solide på bortebane. De står med 3-2-0 og 8-3 i målforskjell på sine fem bortekamper denne sesongen. Jeg synes 2,20 i odds på et Cagliari-lag i god form absolutt er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset