SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Brann har en sterk statistikk på 16. mai

Veton Berisha fikk endelig sin første scoring i Brann-drakten. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Veton Berisha fikk endelig sin første scoring i Brann-drakten. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brann har kun tapt én av de siste 16 kampene på 16. mai. Vi tror de laget 16. mai-fest i Bergen i kveld.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Midtukekupongen: Brann taper ikke to hjemmekamper på rad

Oddssingel Eliteserien: Vålerenga viser seg frem på fotballens festdag

Oddssingel Eliteserien: Brann har en sterk statistikk på 16. mai

Oddssingel Eliteserien: Molde får det tøft på Nordmøre

Oddssingel Eliteserien: Glimt vinner «Slaget om Nord-Norge»

Oddsdobbel: Viking skal begeistre igjen

Eurojackpot:

16. mai er norsk fotballs store dag og det som vanlig duket for full runde i både Eliteserien og OBOS-ligaen i kveld. Det er en rekke spennende oppgjør både i Eliteserien og OBOS-ligaen og normalt er det også veldig bra publikumsoppmøte dagen før dagen. I tillegg til den norske fotballen, er det også storoppgjør i Allsvenskan mellom IFK Gøteborg og Malmö og det spilles også fire kamper i Superettan. I England er det andre playoffkamp mellom Portsmouth og Sunderland og det er naturligvis også en del kamper fra ishockey-VM.

NB! På fredag kan du vinne ca 98 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Brann - Sarpsborg 08 (Pause/fulltid dobbel) H/H - 2,75 i odds (spillestopp kl. 1755)

Klikk her for å levere dette spillet

På Stadion møtes to lag som ikke har innfridd forventningene i starten av sesongen. Disse to klubbene var spådd å kjempe i toppen, men ligger før denne serierunden på henholdsvis syvende- og ellevteplass.

Brann spilte årets beste kamp borte mot Stabæk sist søndag og vant fortjent 1-0, men hjemme i Bergen har poengfangsten vært mager. De står med kun én seier på fire forsøk.

Spillemessig har det sett brukbart ut for Lars Arne Nilsen sine menn hittil. De har hatt ballen mest i alle kampene de har spilt, men effektiviteten har vært for dårlig. De har bare scoret ti ganger.

I forrige hjemmekamp dominerte Brann, men de klarte ikke å utnytte de sjansene de fikk og tapte 0-1 mot Ranheim.  Hjemme på Stadion har rødtrøyene også spilt 1-1 mot både Godset og Vålerenga. Den eneste hjemmeseieren så langt kom da de slo Kristiansund 2-1.

Sarpsborg 08 har, i likhet med Brann, hatt marginene mot seg i sesongstarten og står uten borteseier i årets Eliteserie. De har bare scoret to mål på de fire siste kampene sine, og savnet av Patrick Mortensen er merkbart.

Poengmessig er det også blitt magert hittil. Etter søndagens overraskende hjemmetap mot Kristiansund står laget med kun syv poeng etter rekken 1-4-2. Sarpingene har ikke vunnet siden søndagen før påske da de slo Lillestrøm 1-0.

Defensivt har de imidlertid vært solide. De har bare sluppet inn seks mål så langt denne sesongen. Så Brann får det ikke nødvendigvis enkelt på Stadion 16. mai.

Totalt har Brann møtt dem syv ganger på Stadion, der fire har endt med tre poeng, en har endt uavgjort og to har endt med tap. I fjor vant Brann både hjemme og borte mot Sarpsborg 08.

Brann manger midtbanespilleren Fredrik Haugen som har problemer med en lyskeskade. Han er ute i de fire neste kampene. Kristoffer Barmen har igjen fått trøbbel med nakken og har ikke trent for fullt denne uken.

Hos Sarpsborg er midtstopperne Jørgen Horn og Bjørn Inge Utvik ute. Jon-Helge Tveita er også tvilsom til torsdagens kamp.

Det kommer til å være et fullsatt Stadion i Bergen, og Brann har historien på sin side før kampen torsdag. Brann har nemlig kun tapt én av de siste 16 kampene på 16. mai.

I tre av de siste fire kampene mot Sarpsborg hjemme på Stadion har Brann gått til pause med ledelse, og jeg tror de også vil gjøre det i torsdagens kamp. 16. mai-kampene er spesielle. Dette er kampene Brann for alt i verden ikke vil tape. De vil ha med seg tre poeng inn i 17. mai-prosesjonen, og jeg tror de gir gass fra start. Vi spiller pause/fulltid dobbelen H/H. Det gir finfine 2,75 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet