SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Borteproblemene fortsetter mot Notodden

Håkon Lorentzen jubler etter seieren mot Kvik Halden.. Vi tror Åsane får større probemer mot Notodden, særlig på bortebane. Bergenserne har slitt på bortebane i høst.

Håkon Lorentzen jubler etter seieren mot Kvik Halden.. Vi tror Åsane får større probemer mot Notodden, særlig på bortebane. Bergenserne har slitt på bortebane i høst. Foto:

Av

Åsane har ikke fått det til å klaffe på bortebane i høst. Vi tror borteproblemene fortsetter mot Notodden torsdag.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Det soleklare høydepunktet på torsdagens langoddsprogram er den første kvalifiseringskampen mellom Notodden og Åsane. De kjemper om en plass i OBOS-ligaen. I tillegg spilles det kamper i Get-ligaen i ishockey og det er full serierunde i svensk SHL. Natt til fredag er det én kamp i NFL, amerikansk fotball, og det spilles også et par fotballkamper i Serie B i Brasil.

Fredag er det ca 908 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Notodden - Åsane 2,20 - 3,10 - 3,00 H (spillstopp kl. 1855)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kvalik til OBOS-ligaen. Returkampen spilles i Bergen på søndag. For nesten nøyaktig to år siden, sjokkerte Notodden med å vinne 5–3 over Fredrikstad, i den siste og avgjørende kvalifiseringskampen.

Da var nesten hele tribunen på Idrettsparken fylt opp, og det var en enorm stemning. Den gang sto det om opprykk til OBOS-ligaen, nå står det om å holde plassen og sikre enda en sesong på nest øverste nivå i norsk fotball. OBOS-liga-laget som har havnet i kvalik har rykket ned de to siste sesongene. Nå skal Notodden prøve å snu den trenden.

Kampen mellom Notodden og Åsane vises direkte hos BA. Klikk her for å se kampen live fra klokken 1900!

Sist sesong var det Åsane som fikk svi. De vant 2-1 borte mot KFUM i første kampen, og tapte 1-3 hjemme i Bergen. Dermed måtte de turen ned i 2 divisjon. Jeg er usikker på om de klarer det.

Notodden går inn i kvaliken med svekket selvtillit. De vant nemlig kun én av de siste ti kampene, og endte til slutt tredje sist. Nå skal de ut i to vanskelige kvalifiseringskamper mot et Åsane-lag som rykket ned fra OBOS-ligaen sist sesong. Morten Røssland sitt mannskap har ambisjoner om å rykke direkte opp igjen.

Fredag er det ca 908 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Åsane havnet på andreplass i 2. divisjon avdeling 2 denne sesongen, ett fattig poeng bak Grorud som rykket direkte opp. Oransjetrøyene har vunnet åtte av sine ni siste kampene, og tar med seg en solid dose selvtillit til kvalikkampene mot Notodden.

De slo Kvik Halden i begge kampene i den første kvalikrunden. 2-0 hjemme og 2-1 borte er respektabelt. Midtstopperen Kristoffer Valsvik har vært ute siden august på grunn av hjerteproblemer, men han er friskmeldt til kampen mot Notodden. Det er likevel ikke sikkert at han får noe særlig spilletid.

Åsane var meget sterke hjemme på Myrdal denne sesongen, hvor de kun tapte én av 13 kamper. Spesielt defensivt var de trygge. Det gjorde at bergenslaget slapp inn færrest hjemmemål i 2. divisjon denne sesongen, kun åtte til sammen.

Men den første kvalikkampen mot Notodden går på bortebane, og der har Åsane vært mer ujevne. Bortestatistikken viser 6-2-5. De vant bare én av de siste fem bortekampene sine, og jeg tror de også vil få problemer mot Notodden. 2,20 i odds på hjemmeseier til telemarkingene er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode