SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Bodø/Glimts lillebror sørger for cupskrell

Geir André Herrem og Bodø/Glimt har sørget for fotballfeber i Bodø etter sin fantastiske sesongstart. I kveld skal lillebor Junkeren følge opp suksessen.  Foto: Mats Torbergsen (NTB scanpix)

Geir André Herrem og Bodø/Glimt har sørget for fotballfeber i Bodø etter sin fantastiske sesongstart. I kveld skal lillebor Junkeren følge opp suksessen. Foto: Mats Torbergsen (NTB scanpix) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Junkeren har klare ambisjoner om ta seg opp i PostNord-ligaen. I kveld jakter laget cupavansement mot Strømmen.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel Champions League: Tottenham får det tøft i Amsterdam

Oddssingel MLS: Zlatan er i monsterform

Oddssingel cupen: Bodø/Glimts lillebror sørger for cupskrell

Odds: Så mange hadde spilt på 4–0 til Liverpool

Onsdagens soleklare høydepunkt på langoddsprogrammet er naturligvis semifinalereturen mellom Ajax og Tottenham. Men det spilles også en meget viktig kamp i OBOS-ligaen mellom HamKam og Sogndal og i Bodø er det cupkamp og 1. runde mellom Junkeren og Strømmen. Ellers er det full serierunde i dansk 1. divisjon og natt til torsdag spilles det en rekke kamper i Major League Soccer.

NB! 54 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Junkeren - Strømmen H 7,00 (spillestopp kl 17.55)

1. runde i NM for menn der Norsk Tipping-laget Junkeren tar imot OBOS-liga laget Strømmen hjemme i Nordlandshallen.

Junkeren har et uttalt mål om å rykke opp til PostNord-ligaen og har innledet med to seire og to tap. I tradisjonell Junkeren-stil har de levert på hjemmebane. 8-0 i seriepremieren hjemme mot Tromsø 2 og 3-1 mot Gjelleråsen i de to spilte hjemmekampene hittil, mens det blitt to ettmålstap på bortebane. 1-2 for Bodø/Glimt 2 og 3-4 mot Skjervøy lørdag. Daglig leder Runar Bo Eriksen kan fortelle om god stemning i klubben. Har et par fravær til kveldens kamp, men det ser stort sett bra ut. Junkeren scoret hele 48 mål på 13 hjemmekamper i Nordlandshallen i fjor, men endte på en litt skuffende 5. plass da, 16 poeng bak vinneren Senja. Junkeren tok seg videre til andre runde i fjor, men tapte da 0-3 hjemme for Levanger.

NB! På fredag kan du vinne 880 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Strømmen har som ventet fått en tøff start i OBOS-ligaen denne sesongen. Laget står uten seier på sine seks første seriekamper. Fire av kampene har endt uavgjort, tapene er kommet i de to siste bortekampene. 0-1 for Raufoss tredje sist og hele 0-4 borte mot Start søndag. Det som bekymrer aller mest er at laget nesten ikke scorer mål. Kun to scoringer på seks kamper meget svakt.  Strømmen slo Frigg 3-0 borte i 1. runde i fjor, men røk 1-2 hjemme mot PostNord-laget Bærum i andre runde.

Kampen mellom Junkeren og Strømmen vises hos oss. Klikk på denne lenken for å se kampen direkte fra klokken 1800.

Det er cup og det er "fotballfeber" i Bodø. Junkeren har klare ambisjoner om å være den foretrukne nummer to-klubben i Bodø og de leverer alltid hjemme i Nordlandshallen.

Det kan være duket for en aldri så liten cupskrell i Bodø i kveld. 1,20 på borteseier er uansett helt håpløs odds. Vi jakter storfisken og spiller hjemmeseier til meget spreke 7,00 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet