Resultatløst søk i natt

SAVNET: Stig Ingar Evje. Foto: Privat

SAVNET: Stig Ingar Evje. Foto: Privat

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Politiet foretok et nytt søk i området ved Spåtind i Nordre Land etter den savnede Stig Ingar Evje lørdag kveld og natt til søndag. De rapporterer at aksjonen, som ble avsluttet i 02-tida, var resultatløs.

Det ble også lett etter den savnede i samme område tidigere i uka. Politiet vendte tilbake etter et nytt tips om en mulig observasjon der.

De mottok det nye tipset klokka 22 lørdag kveld. En person skal ha møtt en mann som liknet beskrivelsen av Evje, og som skal ha løpt til skogs.

– Følg med

«Vær så snill å fortsatt følge med i området for oss – og kontakt politiet umiddelbart på 02800 om dere ser noe», skriver pårørende søndag morgen på Facebook-sida som er opprettet om forsvinningssaken.

Stig Ingar Evje er fra Rælingen på Romerike. Han forsvant fra hytta si ved Natrudstilen på Sjusjøen i Ringsaker kommune tidlig på morgenen onsdag 3. mai.

Det er nå altså gått en måned uten at han er funnet, til tross for omfattende leteaksjoner i både privat og offentlig regi.

Mulig forvirret

Politiet opplyser at den savnede er godt trent og kan bevege seg over store områder. Han har militær bakgrunn.

Det opplyses videre at han kan være i en noe forvirret situasjon og ute av stand til å gjøre rede for seg eller opptre rasjonelt.

Da han forsvant var Evje iført mørkgrå vindstopper-jakke, svart friluftsbukse og fjellsko/vintersko. Han er 170 centimeter høy. Han kan ha en del mer skjeggvekst enn det som er vist på bilder.

Artikkeltags