Knut Anders Sørum er blant de artistene som har turnert mye og slik sett vært hardt rammet siden Korona stengte landet. Fredag kveld kan du oppleve ham med fullt band igjen.

Knut Anders Sørum har gjort mange triokonserter de siste 16 månedene, sammen med sin faste gitarist Knut Bjørnar Asphol og Iver Olav Erstad bak Hammond-orgelet. Det er utrolig fint og nært, men det blir en annen kraft i både låter og mannen, når Knut Anders trøkker til med bandet i ryggen. Fredag kveld kan du oppleve nettopp det i bakgården på Kaffka.

Begge de to nevnte er med i bandet, i tillegg til bass, trommer og korister.

Det er ingen komplett sommer i bakgården på Kaffka, før Knut Anders har inntatt pianokrakken og gitt hjemmepublikummet en fantastisk flott musikalsk opplevelse. Sammen med Lewi Bergrud, er Knut Anders den eneste artisten som har spilt i bakgården hvert eneste år, siden 2013.

– Det er en selvfølge at vi skal oppfylle publikums ønske, eller nærmere bestemt krav, om å ha en av distriktets mest særegne artister på bakgårds-scena vår også denne sommeren, sier Kenneth Dahlby hos Kaffka.