Sørum og Bergrud i OA-podkasten Backstage: Store samtaler over et lite bord

PODDERE: I podkasten Musikkfolk er det Lewi Bergrud og Knut Anders Sørum som styrer samtalen. I Backstage derimot, ikler de seg mer enn gjerne rollen som snakkesalige gjester.

PODDERE: I podkasten Musikkfolk er det Lewi Bergrud og Knut Anders Sørum som styrer samtalen. I Backstage derimot, ikler de seg mer enn gjerne rollen som snakkesalige gjester. Foto:

Knut Anders Sørum og Lewi Bergrud har kjent hverandre siden de var noen solide arbeidsnever store, og i deres nye podkast Musikkfolk er det de som styrer samtalen og plukker gjester.

DEL

Kompisene er ikke bare kjent for å synge, de er også viden kjent for å ha mye på hjertet. Sammen med gjester som har det de felles at de holder på med ett-eller-annet innen musikk, er intet tema for lite eller for stort når lampa lyser rødt i Musikkfolk-studioet.

I den splitter nye episoden av OA-podkasten Backstage, forteller parhestene historien bak podkasten, hva de har lært og hvordan det er å sitte på andre siden av intervjubordet. Vi får også vite at Bergrud fortsatt sliter med å finne sin joviale podkastlatter og at Sørum ikke kommer til å høre på episoden med Chris Medina på veldig lenge.

Backstage og andre OA-podkaster finner du der du til vanlig laster ned og lytter på dine favorittpodkaster.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken