I den nyeste episoden av podkasten «BabyBoom» åpner Jamina Blipp fra Biri om en vond opplevelse. Hennes yngste barn, Bowie, var nylig innlagt på sykehus.

Jamina er gift med Stian Blipp, og sammen har de to barn. Bowie kom til verden i oktober i fjor.

En av de kjipeste ukene

– Det her har vært, jeg tror jeg nesten vil si en av de kjipeste ukene. Jeg vet ikke om jeg skal si i mitt liv, men nesten. Det har vært skikkelig, skikkelig kjipt, sier Blipp i episoden ifølge Dagbladet.

Det hele skal ha startet med høy feber hos barnet, og da den ikke gikk ned ble de sendt til sykehus.

– Det det ender med, er at de er redd for at dette er hjernehinnebetennelse, og med en gang man hører det ordet, får man litt panikk, for man har alltid hørt at det er kjempefarlig. Så det var ganske ekkelt, sier Blipp i episoden.

Hun og sønnen ble værende på sykehus i fem dager, mens ektemannen var hjemme med datteren på tre år.

Heldigvis responderte sønnen bra på behandlingen, og Jamina sier ifølge Dagbladet i episoden at han er helt frisk nå.

Tobarnsforeldre

Det var på selveste 17. mai i fjor paret avslørte at de ventet barn nummer to.

«Siste nytt fra magen: There is a new Blipp comin!», skrev Jamina Blipp på Instagram, med bilde av seg selv og ektemannen Stian i bunad.

I 2018 ble paret foreldre for første gang, denne gangen til ei lita jente som fikk navnet Noelle. Da ble nyheten om at de ventet barn annonsert bare to dager etter at de giftet seg.

Jamina Blipp kommer fra Biri, og jobbet for Bjørn Borg-agenturet i Oslo da hun traff den populære komikeren og programlederen Stian Blipp.