Søndag er det gratis å gå på hockeykamp – og samtidig kan du sørge for penger i kassa til klubben

Simen Hoel Johannessen og Gjøvik Hockey møter topplaget Lørenskog i Fjellhallen søndag.

Simen Hoel Johannessen og Gjøvik Hockey møter topplaget Lørenskog i Fjellhallen søndag. Foto:

Gjøvik Hockey møter serieleder Lørenskog i Fjellhallen søndag – og kaptein Simen Hoel Johannessen håper at så mange som mulig møter opp for å støtte både laget og klubben.

DEL

– Ja, det hadde vært hyggelig med noen nye ansikter i Fjellhallen. Vi skal i alle fall gjøre vårt ytterste for å sørge for en underholdende kamper, sier Simen Hoel Johannessen.

Han måtte stå over dobbeltkampen mot Haugesund for to uker siden grunnet barnedåp.

Nå er både Simen og de andre spillerne revansjesugne etter to knepne tap på Vestlandet. De håper å slå tilbake når serieleder Lørenskog er motstander i den såkalte kronekampen.

– Jeg følte vi hadde noen gode kamper før turen Haugesund og det må vi bygge videre på.

Kan slå alle

Gjøviks iskrigere har sakket en del akterut i forhold til topplagene, med Lørenskog og Comet i spissen.

– Dette er en jevn divisjon. Jeg mener vi kan slå alle på en god dag, men da må vi være skikkelig godt forberedt, sier Simen Hoel Johannessen.

Også Jan Robin Furuseth Lereng er tilbake på laget mot Lørenskog. Gjøvik-gutten har stått over flere kamper på grunn av en brist i hånda. Even Langdalen er derimot fortsatt ute med skade.

Daglig leder Hans Svellet har inntrykk av at det er bra med interesse rundt kampen.

– Det er jo vanskelig å si på forhånd siden det ikke er noe billettsalg på forhånd, men jeg føler at det er litt flere som har sagt de skal ta seg en tur i år.

50 kroner per tilskuer

Også på sponsorsida har interessen vært god. Slik det ser ut nå vil kronekampen innbringe oppunder 50 kroner per tilskuer. Skulle så mange som 2000 tilskuere finne veien til Fjellhallen, vil det gi 100.000 kroner i klubbkassa til Gjøvik Hockey.

– De unike draktene som spillerne kun skal bruke i denne kampen, har også vært populære, sier daglig leder Hans Svellet.

Kampen sendes direkte på OA-TV med første dropp søndag klokka 16.00.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags