God stemning da SommerOAsen besøkte badenymfene på Totenbadet

Ringspillvinner: Jesper stakk av med hovedpremien.

Ringspillvinner: Jesper stakk av med hovedpremien. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

OAs Sommerpatrulje har vært på Totenbadet på Raufoss med aktiviteter for barna.

DEL

Oppland Arbeiderblads sommerpatrulje har tatt turen innom Totenbadet med ringspill, erteposekasting og premieutdeling.

Badenymfer

Det var mange badenymfer denne formiddagen på Totenbadet. Flere barn ble glade når sommerpatruljen kom. Det var travelt på badeland og både barn og voksne lekte i de store bølgene i bassenget. Barna konkurrerte i ringspill og erteposekasting, men det var Iben (6) og Jesper (10) som stakk av med seieren og hovedpremien.

Mye å finne på

Jesper Milan Larsen (10) fra Oslo synes badeland er kjempemoro. Han er fornøyd som vinner av ringspillet og stakk av med hovedpremie også. Han innrømmer at det var ekstra gøy å slå søsknene sine.

Jesper er på sommerferie i Gjøvik med besteforeldrene sine. De har en hytte på Eina og det liker han veldig godt. Han har vært på badeland mange ganger og synes det er flott. favorittsklia er "Wide River" som er en sklie hvor man sirkulerer rundt i ring.

– Jeg liker at det er så mye å finne på!

Spillet er i gang: Ola setter opp ringspill for barna

Spillet er i gang: Ola setter opp ringspill for barna Foto:

Sommer og leksefri

Badeland er full av badeglade mennesker som koser seg. blant dem er far og sønn som trives godt i det store bassenget. Jonas Hermundstad (9) fra Gran synes det er gøy å være her. jeg liker at det er mange sklier og favorittsklien er den største blå, sier han.

Foto:

Jonas synes det beste med sommerferien er fri fra skolen og ingen lekser.

Iben Braastad Orre (6) synes det er kjempegøy å være på badeland med tante. Hun syntes ikke det var vanskelig å treffe melkespannet med erteposene, forteller hun. Iben nyter sommerferien med familien på Gjøvik.

Hun stakk av med matboks, refleksvest og badetemperatur. Hun var veldig fornøyd med premiene.

Artikkeltags