God stemning da SommerOAsen besøkte Sveastranda

Konkurranse: Moro-faktoren var høy da barna på Sveastranda Camping deltok på tevlinger som OAs sommerpatrulje stelte i stand onsdag.

Konkurranse: Moro-faktoren var høy da barna på Sveastranda Camping deltok på tevlinger som OAs sommerpatrulje stelte i stand onsdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Det var duket for konkurranser, premier og ikke minst is til alle når sommerpatruljen OAsen kom på besøk til Sveastranda Camping.

Til åpen himmel og strålende sol ble det arrangert sommerleker i regi av sommerpatruljen OAsen for første gang i år, og det hele fant sted på idylliske Sveastranda Camping onsdag formiddag.

Under svært sommerlige omstendigheter dukket i overkant av 30 friskuser opp til campingsplassens sentralt beliggende lekeplass, og flere flokket til underveis. Konkurransene som barna tevlet i denne gangen stilte krav til koordinasjonsevnen.

– I dag tok vi med oss det tradisjonelle melkespannet, som helt sikkert kommer til å bli en gjenganger i sommer. Da er poenget å kaste de godt slitte, men kjente OA-erteposene opp i spannet, sier patruljemann Ola Viken Stalund.

Foruten frisbee-kasting som dagens andre tevling, ble det lagt opp til finale i ringspill dersom noen av deltakerne skulle ende opp med å få lik poengsum. Det ble derfor duket for ekstra spenning på Sveastranda da skjebnen skulle ha det til at Jesper og Marlene var like dyktige i de to tevlingene.

Mens både voksne og barn fulgte med, gikk finaleoppgjøret i flere runder før Jesper (13) fra Oslo til slutt stakk av med seieren.

– Det var veldig høyt press å komme i finalen, men da ble det ekstra morsomt å vinne, sier han. Til vanlig driver Jesper også med frisbeegolf, så at han skulle kuppe dagens topp-gevinst lå muligens i kortene.

Artikkeltags