Randi og Kristin utgjør årets OAse-team

Blide jenter: Vårt oase-team håper på selvsagt på mye sol og varme i sommer. Men uansett vær, møter de leserne våre med et smil på sine reiser rundt i Vestoppland i sommer. Foto: John Berget

Blide jenter: Vårt oase-team håper på selvsagt på mye sol og varme i sommer. Men uansett vær, møter de leserne våre med et smil på sine reiser rundt i Vestoppland i sommer. Foto: John Berget

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Randi F. Wist og Kristin W.S. Berge utgjør årets oase-team.

Vi krysser fingrene for at vårt oase-team kan legge vekk paraplyen når de i sommer reiser rundt i vårt store avisdistrikt for å møte sommerglade mennesker. Men okkesom; Randi F. Wist (35) og Kristin W.S. Berge kommer garantert til å møte dere med et smil!

Gla`saker

– Hva skal dere tilby oaseleserne i sommer?

– Det blir først og fremst hyggelige saker, gla`saker. svarer jentene i kor.

Foruten å speile de late sommerdagene til vestopplendingene ved strand og vann, ser de for seg å lage saker på turistene som er på ferie i distriktet vårt.

Konkurranser

Som tidligere år, reiser oase-teamet rundt med sine konkurranser. De oppsøker campingplasser, badestrender og andre steder hvor folk samles om sommeren. Små og store inviteres til å bli med på ringspill, erteposekasting, fotballtriksing, hesteskokasting og kanskje kubb.

Faste spalter

Årets oase-sider kommer til å inneholde flere faste elementer. God dag-spalten ligger på sin vante plass.

Lokale kjendiser blir å finne under «Sommerpraten». Via denne spalten får vi et innblikk i hvilke gode sommerminner kjentfolk i Vestoppland har, hva de helst legger på grillen og deres ultimate sommerlåt, for å nevne noe.

Minikryss, været og lokale reisetips fra turistkontoret er andre faste innslag.

Studenter

Kristin er 21 år og fra Kolbu. Hun studerer til vanlig medier og kommunikasjon ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Her han hun gått i ett år. Kristin er relativt fersk i avisbransjen, men er et lovende talent som det heter.

Bylinen Randi F. Forberg kjenner OAs lesere fra før. Randi har i flere år vært tilknyttet vårt hadelandskontor som frilanser.

Trives godt

– Jeg trives godt i denne jobben, og er veldig glad jeg fikk mulighet til å jobbe hver dag i en redaksjon. Det blir annerledes enn den litt ensomme frilans-tilværelsen sier Randi.

Granasokningen har en allsidig utdannelse, blant annet en bachlergrad i økonomi, administrasjon og psykologi. Hun har arbeidserfaring fra både Norge og England.

Hun studerer nå bibliotekfag ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Tips Oss
TLF: 61 18 93 00 SMS/MMS: oatips til 2005 E-post: tips@oa.no Send video

Artikkeltags