Gå til sidens hovedinnhold

Sommerfestival med lokal touch

Artikkelen er over 2 år gammel

Ny scene og sterke innslag av lokale artister er noe av det som skal lokke publikum til sommerens 2830-festival på Raufoss.

– Årets line up er sammensatt av så vel lokale som nasjonale navn, sier festivalbas Terje Slettum som forteller at festivalens profil alltid har vært å benytte minst et lokalt band eller artist hver kveld.

– I år er faktisk fire av artistene på «heimebane», noe vi i 2830 Sommerfestivalen er godt fornøyde med, sier Slettum som i år har flettet inn et nytt element i festivalteppet:

– Nytt av året er at vi har planer om ei utescene som vi tenker de første artistene på kvelden skal benytte. Dette tror vi vil være et positivt tiltak siden våre gjester gjerne sitter ute første del av kvelden. De to siste artistene vil fortsatt spille på den store festivalscenen inne i teltet, sier festivallederen som fredag 28. juni byr på landingene i Land Rovers og totningen Ingvild Nagell-Dahl med band før DDE runder av kvelden med en rekke av trønderhits.

Lørdag 29. juni starter med Sommerslager-yndlingen Aurora Amalie Heimdal med sitt band før distriktets store sønner, Vazelina Bilopphøggers, inntar scena. Festivalen avsluttes med 80-talls favorittene Loveshack som byr på et helt av arsenal av mimrelåter fra pastell-tiåret.

Kommentarer til denne saken