Solid åpning i høstsesongen: – Vi dominerte i andre omgang

Sist gang lagene møttes ble det poengdeling. Denne gang var Reinsvoll overlegne.

Sist gang lagene møttes ble det poengdeling. Denne gang var Reinsvoll overlegne. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Reinsvoll tok i mot Sander IL lørdag ettermiddag, og gjestene dro hjem med null poeng og solstikk i varmen. Det var et solid Reinsvoll-lag som har flere spillere tilbake fra skader, samt en spennende ny spiller i Helo Baram fra Redalen.

DEL

Et heltent Reinsvoll har brukt sommeren godt på å lade batteriene inn mot en svært viktig høstsesong. Målet er å holde seg i topp 5 på tabellen.

Reinsvollingene herjet med gjestene som hadde tatt den lange turen fra Sander, utenfor Kongsvinger. Resultatet endte til slutt 2–0.

Med seieren hjemme mot Sander IL i dag hoppet laget opp på 4. plass på tabellen, foran Kolbu/KK.

Flere utskiftninger i laget

Reinsvoll er en attraktiv klubb, og har mange navn på blokka inn mot høstsesongen. Med flere spillere bort fra klubben, åpner det seg også opp plasser å kjempe om.

Målmaskinen og litauiske Arturas Kasputis har reist til hjemlige trakter for å fortsette karrieren sin der. Både Sivert Brukstuen og Jonas Strande reiser ut til storbyene for å studere.

Inn igjen for laget finner vi Thomas Amlien som er tilbake fra en større utenlandsreise. Han er klar sammen med Ola Sangnes, som har vært ute med langtidsskade, samt Martin Dalseg som er tilbake fra militæret.

Forsvaret i 10 dager

En annen viktig spiller for Reinsvoll er Vegard Pettersen som var på vei til Madla, og sjøforsvaret. Det ble et noe mindre innhopp i den grønne uniformen på grunn av magesmerter.

– Jeg har hatt mageproblemer en stund, også ble det bare verre når jeg var der, så vi ble enige om at vi avsluttet det hele, forteller Pettersen.

Sjøsyken på båten rakk aldri å ta formspilleren, og det er han glad for nå. Fremover blir det fult fokus på fotball.

– Nå er jeg klar att for å spille mer fotball for Reinsvoll, bare jeg får en del treninger til i beina, oppsummerer Pettersen.

Toppscorer til Reinsvoll

En gledelig nyhet i kjølvannet av Kasputis sin overgang bort fra klubben, er at Helo Salih Baram kommer til Reinsvoll fra Redalen.

Redalen befinner seg i gruppe to av 4. divisjon, og jobber hardt disse dager med å komme seg ut av nedrykksstriden. Nå skal Baram i stedet hjelpe Reinsvoll å holde seg i toppsiktet.

Trener Kurt Andersen skryter av nysigneringen som har tatt turen til Reinsvoll. Helo Baram var ikke i aksjon under lørdagens kamp mot Sander IL pga. jobb.

– Helo har vært god på treningene så langt. Han viser at han vil være med å kjempe om plass på laget, sier Andersen.

Fakta:

4. divisjon Menn

Reinsvoll – Sander IL 2–0 (1–0)

Tilskuere: Ca. 60

Scoringer: 1–0 Alexander Unnli Hjelmtvedt (2), 2–0 Eirik Wangen (53)

Reinsvolls beste: Daniel Amlien / Alexander Hjelmtvedt

Gule kort: Ole Leira Saugnes, Sander IL

Reinsvolls lag: Espen Kaldal, Sebastian Unnli Hjelmtvedt, Henrik Brodshaug Langaas, Steffen Lund, Kristoffer Brateng Stavnhaugen, Håvard Drager, Daniel Amlien, Hans Marius Drager, Alexander Unnli Hjelmtvedt, Thomas Amlien, Eirik Wangen, Ola Sangnes, Gultekin Guven

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken