Lørdag 29. oktober er vi på Friscena under Musikk i Innlandets bransjefest Innpuls, og på programmet har vi familieforestillingen 0-100.

Bli med inn i skuespiller Frode Eggens (blant annet kjent som Verdens beste skuespiller) fantasi gjennom fortellinger fra barndommen. Du kan selv bli med og forme fortellingen og gjøre denne konserten helt unik. Forestillingen rammes inn av Alpaca Ensemble, gjennom både improvisasjon og nyskrevet musikk av kontrabassist Bjørn Marius Hegge. Bjørn Marius, Marianne, Else og Frode gleder seg til å lage en helt spesiell fortelling sammen med deg! Alpaca Ensemble gjestet Gjøvik sist i september, under vår egen festival INN:PUST.

MEDVIRKENDE

Frode Eggen er skuespiller, og har jobbet både med film, TV, teater, performance, dans og radio – og har sitt hovedvirke som improvisatør, skuespiller og klovn.

Bjørn Marius Hegge er jazzkontrabassist og ensembleleder med egen kvintett og trio, og har etter hvert fått flere oppdrag som komponist. Han mottok Spellemannsprisen i jazz i 2017.

Marianne Baudouin Lie på cello og Else Bø på piano utgjør en betydelig del av den harde kjernen i Alpaca Ensemble. Med Trondheim som base har Alpaca Ensemble befestet sin posisjon som et av Norges viktigste ensembler for samtidsmusikk. Ensemblet er en viktig stemme i det Trondhjemske kulturlivet, hvor de fremstår som en kunstnerisk arena for eksperimentering, sjangerblanding og kreative ideer, i samspill med klassisk, jazz, populærmusikk og samtidsmusikk.

Forestillingen er støttet av Kulturrådet og Innlandet fylkeskommune, og bass får vi låne av selveste Uri Sala. Vi i nyMusikk Innlandet gleder oss til å dele 0-100 med deg. Er du under 18 år slipper du selvfølgelig inn helt gratis!