Gå til sidens hovedinnhold

Slik kan du vinne 2000 kroner i måneden med mobilen

OA ønsker å dele ut 2000 kroner hver måned til den som sender oss den aller beste videoen.

Oppland Arbeiderblad ønsker tilsendt video fra deg. Hva skjer der du er? Hva har du opplevd?

Ved hjelp av sosiale medier og smarttelefoner har video blitt en stor del av mediehverdagen. For å speile dette, både i form av nyhetshendelser og kuriositeter, ønsker OA din hjelp.

– Video, både direkte, i opptak og som små nyhetsvideoer i hverdagen, er blitt en helt vanlig del av mediehverdagen vår. Vi ønsker i enda større grad enn før å ta tempen på Vestoppland også i levende bilder, og derfor vil vi belønne de som hjelper oss med å etablere et bredere tilbud i våre kanaler, sier ansvarlig redaktør Erik Sønstelie.

Nå vil avisen dele ut 2000 kroner til én heldig video-innsender hver måned. Både humoristiske og alvorlige videoer ønskes.

– Har du gjort noe heftig? Fanget et merkelig naturfenomen? Har du et dyr som gjør morsomme triks, eller har du støtt på en elg i skiløypa? Kanskje du har filmet noe med mobilen din som har nyhetsverdi? Ta kontakt med oss så ser vi mer enn gjerne på det du har å komme med, sier redaktør Sønstelie.

Videoene kan sendes til Oppland Arbeiderblad på Facebook, via meldingstjenesten på Instagram eller via e-post til tips@oa.no. Du kan også lese mer om hvordan du laster opp video i denne saken.

Kommentarer til denne saken