Slik får du direktesport fra OATV på TV-skjermen

Direktesport gir tilgang til lokaloppgjørene mellom Gjøvik-Lyn og Raufoss 2, all annen idrett fra OATV og masse mer.

Direktesport gir tilgang til lokaloppgjørene mellom Gjøvik-Lyn og Raufoss 2, all annen idrett fra OATV og masse mer. Foto:

Direktesport.no sender 5000 idrettsarrangementer årlig, og er kostnadsfritt tilgjengelig for alle Amedia-abonnenter.

DEL

Vil du se lokalidrett på TVen din, gir appen Direktesport tilgang til alle OA-sendte idrettsarrangementer, og kan lastes ned til AppleTV og LG- og Samsung-modeller fra 2017 til 2019.

Imidlertid fungerer ikke appen med eldre SmartTV-modeller fra disse produsentene. Direktesport venter på sertifisering av appen for 2020-modellen, og den blir tilgjengelig for nedlasting så snart den blir sertifisert. Dessverre kan den ennå ikke anvendes med Android-TVer, som Sony, Sharp og Philips.

Direktesport.no kan naturligvis benyttes med nettleser på PC og smarttelefon, som kan kobles til TV med HDMI-kabel eller chromecast, men innholdet er ikke kompatibelt med nettlesere i SmartTV.

Slik får du Direktesport til LG og Samsung

- Gå til hjem-skjermen.

- Åpne "LG Content Store" for LG eller "APPS" for Samsung.

- Åpne "Søk" øverst i høyre hjørne.

- Skriv inn "Direktesport" i søkefeltet.

- Åpne "Direktesport".

- Klikk på "Installer".

- Åpne appen.

Sender mer enn 5000 idrettsarrangementer årlig

I tillegg til alle OAs direktesendte idrettsarrangementer har tjenesten rettigheter til fotball fra Toppserien, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, NM og aldersbestemte landskamper for både kvinner og menn. I tillegg sendes eliteserien og 1. divisjon i håndball for kvinner og menn, samt lokal og nasjonal friidrett, og eliteserien i basket og volleyball.


Artikkeltags