– Skriver ikke under på 124 punkter igjen

Varaordfører Finn Olav Rolijordet besøkte OA-podden i ei pause fredag før han skulle foreta en vielse som ordførervikar.

Varaordfører Finn Olav Rolijordet besøkte OA-podden i ei pause fredag før han skulle foreta en vielse som ordførervikar. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

OA-podden er tilbake etter sommerferien, og denne uka får Erik Sønstelie og Stina Håkensbakken Roland besøk i studio av Finn Olav Rolijordet, Rødts toppkandidat og Gjøviks varaordfører de fire siste åra.

Varaordføreren kom for å snakke litt politikk og nyheter, før han tok på seg ordførerkjedet igjen for å foreta en vigsel på tampen av fredagen.

Rolijordet var selv med på framleggelsen av posisjonens politiske regnskap for inneværende periode, som OA omtalte tidligere denne uka. Varaordføreren har mange klare meninger, og går inn i de siste valgkampukene med gode meningsmålinger. Rødt ser i OAs partibarometer ut til å vinne oppslutning og mandater, og toppkandidaten er spent på hvilken uttelling dette til slutt gir i det spennende kommunevalget på Gjøvik. Han kommer også med en utfordring til Miljøpartiet De Grønne, og ser ikke for seg at en eventuell ny samarbeidsplattform vil favne over 124 punkter.

Det blir ellers snakk om både byfest, studentboliger, ideologi, mikroplast og sykehus. Vi deler ut en virtuell blomst og gir en lokal arrangementsoversikt for helga.

Hør OA-podden her eller på Spotify.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags