Skøyte- og hockeyskole for jenter og gutter i Fjellhallen

Førstkommende mandag starter hockeyskolen på Gjøvik.

Førstkommende mandag starter hockeyskolen på Gjøvik. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Gjøvik Hockey inviterer jenter og gutter til å prøve seg på isen i Fjellhallen førstkommende mandag og de fleste mandager i hockeysesongen.

DEL

Tilbudet er et samarbeid og spleiselag mellom ishockeyforbundet, hockeyklubben, GOA og en lokal entreprenør, som ønsker å gi barn 3-10 år en rimelig mulighet til å lære seg å stå og gå på skøyter i Fjellhallen.

– Det er gratis å prøve et par ganger for å se om det frister, sier pensjonistene Aage Evensen og Steinar Pettersen, som hjelper til med å holde orden på skøyter, hjelmer, køller og annet materiell som deltakerne får låne.

Det kreves ingen forkunnskaper for å bli med. Barna lærer fort, og det er flere voksne instruktører utpå isen som tar seg av nybegynnerne. Det tar ikke lang tid fra å krabbe på isen til å gli på isen. Balansen kommer fort med de første forsiktige skøyteskjær, og mestringsfølelsen er god å kjenne på for barna, der de stolte ser mot de voksne ved vantet.

Hockeyvafler og kaffe er også et populært tiltak som kan friste små og store, som tar turen til skøyte- og hockeyskolen i Fjellhallen - en idrettsarena og møtested midt i byen, ifølge arrangøren.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken