Mann i 30-årene anmeldt for kjøring i påvirket tilstand

En mann i 30-årene ble i natt stoppet etter at Politiet mottok tips angående mistenkelig kjøreatferd. Han ble etter hvert stoppet ved Innlandsporten ved Tangen. Han blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand og førerkortet blir også beslaglagt.

Bil mistet hjul på E6

Øyertunnelen på E6 i retning Lillehammer ble midlertidig stengt i natt da en personbil mistet det ene hjulet. Omkjøring ble skiltet og veien ble åpnet igjen kort tid senere.

Streik i oljebransjen – tre felt må stenges ned

Arbeidstakerorganisasjonen Lederne tok i natt ut 74 medlemmer i streik, noe som medfører at oljefeltene Gudrun, Oseberg Sør og Oseberg Øst stenges ned.

Forbundsleder Audun Ingvartsen i Lederne bekreftet noe over midnatt overfor nyhetsbyrået Reuters at streiken er i gang. Den utvides allerede i morgen, og da vil anslagsvis 13 prosent av Norges gasseksport være rammet.

Terje Bogen er blitt benådet i Sponsor Service-saken

Terje Bogen har hele tiden nektet straffskyld for økonomisk kriminalitet i Sponsor Service-saken. Nå er han benådet og slipper å sone mer i fengsel, skriver Dagbladet i dagens utgave.

– Jeg er lettet, endelig er det over, sier Bogen – som kanskje er aller mest kjent for å ha skaffet en ny stav til Oddvar Brå under innspurten på stafetten i ski-VM i Holmenkollen i 1982.

E18 var stengt på grunn av bussbrann

Det brøt ut en kraftig brann i en buss ved Liertoppen sent i går kveld. E18 ble stengt i begge retninger.

– Trafikken kan nå passere forbi stedet i sørgående retning. Fortsatt stengt i nordgående på grunn av oppryddingsarbeid, meldte Vegtrafikksentralen klokka 2.30. To timer senere kunne hele veien åpnes for trafikk.

Mann pågrepet etter skyting mot 4. juli-parade

Minst seks personer ble drept da det ble åpnet ild mot en 4. juli-parade i Chicago-forstaden Higland Park. En etterlyst 22-åring ble pågrepet i natt.

Politiet etterlyste ham med navn og sa at han var interessant i saken, og de sa samtidig at han kunne være farlig. I tillegg til de seks som er bekreftet drept, er mer enn 30 personer såret, flere alvorlig.

Basketstjerne ber Biden om hjelp

Basketballstjernen Brittney Griner bønnfaller USAs president Joe Biden om hjelp til å komme seg ut av Russland, der hun har vært fengslet siden 17. februar.

I et brev skriver hun blant annet at hun er livredd, og hun ber Biden gjøre alt han kan for å hjelpe. Griner er siktet for smugling av en betydelig mengde av et narkotisk stoff, noe som kan straffes med inntil ti års fengsel. Saken mot henne gjenopptas på torsdag.