Blichfeldt ansatt som direksjonsformann

Oplandske Dampskibselskap har aldri hatt en daglig leder. Det får de nå. (Arkivbilde)

Oplandske Dampskibselskap har aldri hatt en daglig leder. Det får de nå. (Arkivbilde) Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Bjørn Blichfeldt har sluttet i jobben som daglig leder i Gjøvik Olympiske Anlegg, men er nå ansatt som direksjonsformann i Oplandske Dampskibsselskap.

DEL

Det opplyser selskapet til Oppland Arbeiderblad.

Blichfeldt har i mange år vært leder av direksjonen/styret i selskapet som eier og drifter DS Skibladner, men nå er han ansatt som arbeidende direksjonsformann med daglig leders ansvar i driverselskapet.

– Selskapet har tidligere ikke hatt noen daglig leder, men ledende kaptein og markedssjef. For å styrke administrasjonen er nå Blichfeldt ansatt for å arbeide med langsiktige planer for både selskapet og skipet. Kommende vinter skal det gjennomføres flere store restaureringsarbeider om bord og også disse arbeidene trenger administrativ oppfølging, opplyses Oplandske Dampskibsselskap.

Skibladner hadde i 2018 over 20.300 passasjerer. Den hvite svane på Mjøsa fikk bra oppsving på passasjertallet etter at NRK sendte Skibladner minutt for minutt.

Selskapet vil gjennom 2018 og 2019 få styrket den økonomiske plattformen gjennom en rettet aksjeemisjon som til sammen vil gi 4,6 mill. kroner.

– De siste årene har imidlertid gode seilings-sesonger og god styring av driften gitt positive resultater. Det har tidligere vært mange år med vanskelig økonomi og sikring av en sunn økonomi for kommende år er et svært viktig arbeid, opplyser Blichfeldt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken