Vind IL viste i helgen hvor viktig frivilligheten er for skisporten. Ski-Norge trenger frivillige som dere i Vind IL, og jeg håper dere vil dele den kunnskapen og erfaringen dere har opparbeidet dere med årets NM til framtidige arrangører av skirenn.

Vi har god tradisjon for det i skifamilien.

Også når ting ble vanskelig viste dere hvilken solid organisasjon dere har. Å måtte avlyse rennene på lørdag var trist. Det skulle bli den store festdagen. Men, vær og temperatur kan vi ikke kontrollere. Istedenfor gikk dere i gang for å finne ut hva dere kunne gjøre slik at det ble mulig å gjennomføre stafettene på søndagen. Og det klarte dere!

Jeg både håper og tror at helgens NM setter varige spor på Gjøvik og i Vind IL, og at det engasjementet vi fikk oppleve denne helgen gjør at det ligger godt til rette for mye aktivitet på alle nivåer i årene som kommer på Vind Idrettspark.

For dette vil hele Ski-Norge takke dere.

Takk til dere som dirigerte trafikken. Takk til dere som sørget for mat og drikke.

Takk til dere som sørget for premieseremoni og underholdning. Takk til dere som sørget for perfekte skispor. Takk til dere som hjalp utøvere i GOBB-hallen. Takk til dere som underholdt oss på stadion. Takk til dere lagde snølek for små og store.

Tusen takk til dere alle i Vind IL som stilte opp for Ski-Norge denne helgen!