Eller trenger vi de her i Norge?

Det Norge og bedriftene våre trenger nå, er ikke et norgesmesterskap i skatter og avgifter, der det ene rødgrønne partiet etter det andre overbyr hverandre. Det betyr å sende arbeidsplasser rett ut av landet.

Lavere grensehandel under koronapandemien har gitt mange nye arbeidsplasser i Norge.

FrP slår fast at pandemien virkelig har vist hva grensehandelen faktisk har å si for statskassen, nå som nordmenn ikke har kunnet handle mat og andre varer i Sverige.

FrP skjønner godt at folk reiser til Sverige for å handle. For mange handler det rett og slett om å ha råd til å kjøpe det man trenger. De siste månedene har mange måttet handle dyrt i norske butikker isteden.

Samtidig har vi sett at mindre grensehandel har gitt flere arbeidsplasser i Norge. Problemet er at disse arbeidsplassene er midlertidige. Så fort grensene åpner uten lavere avgifter i Norge, forsvinner tusenvis av midlertidige jobber i varehandelen.

FrP mener derfor at det er helt nødvendig å sette avgiftene i Norge kraftig ned.

FrPs svar på denne utfordringen er å sette avgiftene kraftig ned, slik at vi kan slutte å sponse arbeidsplasser i Sverige! FrP skal fortsette kampen for flere norske arbeidsplasser og for at nordmenn kan handle varer i norske butikker til svenske priser.

NHO har beregnet at FrPs forslag vil gi 7800 nye arbeidsplasser i Norge. FrP mener Norge trenger disse arbeidsplassene. Hva mener du?