Sportsklubben Gjøvik-Lyn er en klubb med fantastisk mange fine mennesker, og lørdag 27. november samlet klubben de aller fleste til en skikkelig fotballgalla; Lyngalla 2021.

Formålet var å feire sesongen og å kjenne på den gode følelsen av å være i en stolt klubb med mange og lange tradisjoner. Det å spille i rødt og svart, samt jobbe sammen for å utvikle enda sterkere stolthet og samhold er viktig i klubbens arbeid for store og små.

Klubben hedret barn, voksne, trenere, lagledere og andre frivillige som legger ned timevis med innsats hver eneste sesong, samt nylig avdøde æresmedlem Kjell Bjørge som ble hedret med et halvt minutt stående applaus av alle.

Barn og ungdom - over 300 av dem til stede - ble feiret på dagen, mens juniorlag og A-lag for damer og herrer fikk velfortjent honnør på kveldstid. På kveldsgallaen deltok det 160.

Konferansier var tidligere fotballspiller, lærer og sportsjournalist Davy Wathne. Han loset alle trygt gjennom dagen med vittige kommentarer og overraskende god lokalkunnskap.

Utdeling av priser og blomster fulgte med som seg hør og bør, og alle som var til stede koste seg i en meget fint pyntet Campus Arena.

Hovedtrener i klubben, Espen Haug, fikk årets hederspris.

Det er verdt å nevne at gutta i Lynvingen, klubbens eldre garde, fikk #MERENNFOTBALL-prisen for sitt engasjement med de eldste, for de yngste. Deres innsats med dugnadsarbeid på Gjøvik Stadion, og ikke minst vakthold på Fastland gjennom sommeren, gir nok mange foreldre en trygghetsfølelse som settes pris på.

Selve prisen ble mottatt av leder i Lynvingen, Arne Lønstad.

Alle aktive spillere under 13 år fikk velfortjent medalje rundt halsen og hos de litt eldre ble det utdelt bestemannspriser innen flere kategorier, både på 1. lag og 2. lag.

Klubben var meget fornøyd med arrangementet og håper enda flere tar turen på neste års Lyngalla 2022!