[Ringsaker blad:] Styret i Sjusjøparken Utvikling AS besluttet å fremskynde lanseringen av byggetrinn 2.

– Salget har gått over all forventning de første dagene. Megler har hatt fantastisk respons på prosjektet og mange henvendelser, og har derfor anbefalt oss å legge ut det neste byggetrinnet i forbindelse med påsken. Fantastisk påskevær og mye folk i fjellet er et stort pluss for oss akkurat nå.

Fire leiligheter i seks bygninger

Sjusjøparken er et leilighetsprosjekt som består av seks ulike bygg med fire leiligheter i hvert bygg, tilhørende parkeringsplass og utvendig bod.

Det planlegges byggestart sommeren 2018 og de første leilighetene er planlagt ferdigstilt vinteren 2019. Prosjektet er på 24 leiligheter og har en salgsverdi på cirka 80 millioner kroner.

Har kjøpt fire tomteområder

Sjusjøparken Utvikling AS som utvikler eies av Fundament Gruppen AS ved Terje Gjeisklid og Cato Åslie og Sisa Invest AS ved Bjørn Dæhlie.

Selskapet har kjøpt fire tomteområder sentralt på Sjusjøen der det gamle høyfjellshotellet i sin tid lå, og skal nå i gang med et av flere byggetrinn.

Fundament Gruppen AS og Sisa Invest AS har lang erfaring med store byggeprosjekter rundt i landet både på bolig, næring og fritidsboliger. Eierne har stor tro på Sjusjøen som destinasjon. Selskapene har flere felles byggeprosjekter, og Sjusjøen er et av mange prosjekter som skal realiseres den nærmeste tiden.