Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk tipsene på tolv av torsdagens viktigste kamper

Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har tror at «norske» Kosovo kan overraske mot Tsjekkia torsdag kveld.

Oddstips

Torsdagens langoddsprogram byr på sju EM-kvalifiseringskamper og en bråte med VM-kvalifiseringskamper i Asia samt en del kvalifiseringskamper til Afrikamesterskapet. På hockeyfronten er det tre kamper i Get-ligaen her hjemme, mens det er full serierunde i SHL i Sverige. Natt til fredag spilles det åtte kamper i NHL.

Fredag er det ca 908 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Skellefteå AIK - Växjö Lakers HC 1,80 - 4,00 - 3,15 H (spillestopp kl. 1855)

Skellefteå var klart best hjemme mot Djurgården i tirsdagens første kamp i åttedelsfinalen i CL, men måtte nøye seg med 3-3. Ligger på 7. plass i serien med 26 poeng. Växjö Lakers har vært sesongens store skuffelse i SHL hittil og ligger nest sist med kun 16 poeng. Spesielt på borteis har det gått dårlig med tap i seks av sju bortekamper. Normalt hjemmesterke Skellefteå skal ha gode vinnersjanser i kveld og dette er et av våre utvalgte spill fra SHL denne torsdagen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Frisk Asker - Lillehammer IK 2,10 - 4,25 - 2,50 H (spillestopp kl. 1825)

Get-ligaen der Frisk ikke har innfridd forventningene så langt. Det er bortebane som har vært hodepinen hittil, de fire siste på reise er alle tapt. Det går mye bedre hjemme i Askerhallen der fire av fem er vunnet. Lillehammer er a poeng med Frisk på tabellen (begge har 29). Tre av de fire siste seriekampene har gått til forlengning for Lillehammer og samtlige av de tre er tapt. Frisk kan ha blitt forstyrret av deltagelsen i Champions League og er nok bedre enn det poengfangsten indikerer. 2,10 på hjemmeseier kan prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manglerud Star - Sparta Sarpsborg (HUB periode 1) 4,70 - 2,30 - 2,00 H (spillestopp 1825)

Kun seks poeng er det blitt på M/S hittil og de ligger sist i Eliteserien. Sparta Sarpsborg henger greit med, men heller ikke mer. Ligger på 6. plass med 26 poeng, men er naturligvis klare favoritter i denne. Dog er det spennende å teste et spill på at M/S leder etter 1. periode til spreke 4,70 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Grüner Ishockey - Stjernen (HUB kun periode 1) 3,25 - 2,75 - 2,10 H (spillestopp kl. 1825)

Bunnoppgjør i Get-ligaen. Grüner ligger nest sist med sju poeng, mens Stjerne ligger tredje sist med 14 poeng. Det er ingenting å si på at Stjernen står som favoritt i denne, men 1,57 er uansett labert på borteseier. Grüner har faktisk ledet etter 1. periode i to av sine tre siste hjemmekamper og 3,25 på at de også leder etter 1. periode i kveld, er et mulig objekt i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset


HV 71 - Rögle BK 2,05 - 3,90 - 2,65 H (spillestopp kl 1855)

Etter to strake borteseire, smalt HV 71 til med 7-1 hjemme mot Oskarshamn i siste serierunde før pausen. Jönköping-laget ligger på 6. plass med 26 poeng. Etter en lang periode med sterke resultater, tapte Rögle sine to siste kamper før pausen. Mistet dermed serieledelsen til Ørebro, men ligger på 2. plass fortsatt. Viktige Dennis Everberg er fortsatt ute med skade. HV 71 er solide hjemme og får et ganske klart utgangstips.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Linköping HC -Leksands IF 1,90 - 4,05 - 2,85 H (spillestopp kl. 1855)

Tabelljumbo Linköping med to seire på rappen før landslagspausen, men de ligger fortsatt sist med 15 poeng. Dog er det kun tre poeng opp til Brynäs som ligger femte sist. Leksand ligger fjerde sist med 17 poeng og avsluttet også med to seire før pausen. Begge på bortebane. Likevel er Linköping en motivert favoritt i kveld og 1,90 på hjemmeseier kan vurderes.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Frölunda HC - Örebro HK 1,70 - 4,15 - 3,40 H (spillestopp kl. 1855)

Toppoppgjør i Scandinavum mellom Frölunda på 3. plass og den overraskende serielederen Ørebro. Det skiller tre poeng mellom lagene. Frölunda med to strake bortetap før pausen, men de fire siste hjemmekampene er alle vunnet. Ørebro med vanvittige ni seire på de ti siste seriekampene. 1,70 på hjemmeseier er labert med tanke på Ørebros sinnsyke form, men hjemmesterke Frölunda skal uansett stå som favoritt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Djurgårdens IF - Luleå HF 2,20 - 3,80 - 2,45 B

SHL er igang igjen etter en liten Champions League-pause. Djurgården viste svak form før pausen med tre strake tap og etter en oppløftende start har de falt til 8. plass. Anton Hedman og Jesper Petterson soner begge karantene. Luleå ligger på 5. plass, men det er kun fire poeng opp til serieleder Örebro. Solid form før pausen med fem seire på de seks siste. Djurgården har tapt tre av sine fire siste hjemme, og Luleå burde vel strengt tatt stått som favoritt i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Färjestads BK - Brynäs IF 1,52 - 4,40 - 4,15 H (spillestopp kl. 1855)

Sju seire på de ni første hjemmekampene for Färjestad som ligger på 4. plass i SHL, fire poeng bak serieleder Ørebro. Tirsdag overbeviste laget med 6-3 seier hjemme mot Frölunda i den første åttedelsfinalen i CL. Brynäs fikk med seg tre seire på fire spilte hjemmekamper før pausen, men på borteis har laget prestert elendig. Etter den overraskende seieren borte mot Frölunda i seriepremieren, er det blitt sju strake bortetap. Färjestad skal stå som klare favoritter i kveld og 1,52 i hjemmeodds er som det må være.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Albania - Andorra (over/under ant. mål fulltid 2,5) Over 1,70 (spillestopp kl. 2040)

Betydningsløs kamp i gruppe H, der det er vrient å finne gode objekter. Albania vant bortemøtet med 3-0, og selv om Andorra er uten scoringer i sine fire bortekamper, er likevel følelsen at denne kan bli målrik. 1,70 på at den går over 2,5 mål er grei odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tsjekkia - Kosovo 1,55 - 3,65 - 4,75 B (spillestopp kl. 2040)

Gruppe A der Tsjekkia har alt i egne hender for å sikre avansement. Vinner de kveldens kamp er de klare. Ful pott på tre spilte hjemmekamper, inkludert 2-1 seier over England. Kosovo må vinne denne og trolig også ta poeng hjemme mot England kommende søndag. Det er en mildt sagt tøff utfordring, men 1,55 i hjemmeodds på Tsjekkia er uansett nitrist. 4,75 på borteseier kan kanskje testes med en miniinnsats.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Florida Panthers - Winnipeg Jets 1,85 - 4,10 - 2,85 H (spillestopp kl. 0055)

Florida Panthers tar seg opp på 2. plass i Atlantic division dersom de vinner nattens hjemmekamp. Formen er bra og de kommer fra overtidsseire borte mot hhv New York Rangers og Boston Bruins. Winnipeg Jets ligger på 4. plass i Central Division, men er veldig ustabile. To seire og to tap på fire spilte hjemmekamper nå, mens de fikk med seg to borteseire på tre strake bortekamper før det. Florida Panthers er i siget og 1,90 i hjemmeodds er grei odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset


Kommentarer til denne saken