Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk den frekke tunnelen til «Nico»: – Det må være noe av det kjøligste vi har sett av en midtstopper under press

Vi varmer opp til dagens treningskamp mellom Vålerenga og Raufoss med høydepunktene fra fredagens solide Raufoss-seier over HamKam.

Han var fra seg av begeistring og beundring, vår reporter Henning Raa Fosslien, da Nicolai Fremstad tok fram en herlig tunnel – eller luke, som det kalles når for tida – i treningskampen mellom Raufoss og HamKam sist fredag.

Episoden skjedde da «Nico» – som foran årets sesong er omskolert til midtstopper – og Raufoss-keeper Ole Kristian Lauvli kombinerte med et par pasninger innenfor egen 16-meter.

Lauvlis retur til Fremstad var ikke akkurat noen kompispasning, og midtstopperen klarte så vidt å stoppe ballen før den gikk ut over dødlinja.

Samtidig ble han presset hardt av en HamKam-angriper, men det var da den tidligere midtbanespilleren tok fram en frekk en.

Les også

Se Raufoss-spillernes reaksjoner på koronatesten: – Tøff i «boksen», men pinne i nesa liker spissen dårlig ...

– Oj, oi, oi! Det må være noe av det kjøligste vi har sett av en midtstopper under press! utbrøt kommentator Henning Raa Fosslien.

På videoen kan du også se de fire flotte scoringene til Raufoss mot HamKam.

Klokka 15.00 spiller Raufoss en ny treningskamp. Ingen ringere enn Vålerenga – med Raufoss-karen Dag-Eilev Fagermo som trener – er motstander på Intility Arena i Oslo.

Kampen kan du se direkte på OA-TV.

Kommentarer til denne saken