Gå til sidens hovedinnhold

Siri Bjerke stiller ut i Søndre Land

Innsendt

Lørdag 5.juni åpner Land Kunstforening årets festivalutstilling på Grette Gård i Hov. Årets utstiller er kunstneren Siri Bjerke, som tidligere har bodd i Søndre Land og hatt sitt virke her. Hun vil fylle Fjøsgalleriet med fargerike malerier, grafikk og skulpturer i stein.

Kunstneren sier selv; «Måten jeg jobber på både i stein og maleri er gjenkjennelige taktile linjer versus visuelle linjer som er hentet fra dyrene og plantene jeg jobber med. Materialene; både steinskulpturene og malepigmentene, er millioner av år gamle, fra jordens indre.»

"Det er fortellingen, eller eventyret eller myten som er viktigst for kunstneren, men det er metoden som gjør at den blir interessant og får oss til å tro på historien"

Siri Bjerkes metode er et ekspressivt maleri som kombinerer sterke farger med presise men ikke utarbeidede billedelementer hentet fra en eksotisk natur og en mystisk eventyrverden.

For mer informasjon, se kunstnerens hjemmeside: www.siribjerke.com

Utstillingen vil være åpen hver lørdag og søndag fra 12-15 , fra 5.juni til og med søndag 20.juni. Vi følger gjeldende regler mht. smittevern.

Kommentarer til denne saken