Singel Bakkelund med sommer-EP

SOMMERMUSIKER: Rune Bakkelund er klar med ny musikk.

SOMMERMUSIKER: Rune Bakkelund er klar med ny musikk. Foto:

Selv om han verken har bil eller kjæreste eller liker å bade for den saks skyld, er det likevel de tre temaene som går igjen på Rune Bakkelunds nye sommersingel som slippes 29. mai.

DEL

Da Norge stengte ned, fikk Rune Bakkelund endelig fullført prosjektet han har jobbet med i nesten to år.

– Sommer, biltur og kjærlighet er sentrale temaer på EP´n til tross for at jeg verken liker å bade, har tatt lappen eller funnet den store kjærligheten, humrer Rune Bakkelund. Siden 2016 har han gitt ut seks singler i tillegg til å være «Skinnmagre Rune» i Harry Hoovers som hyller Vazelina Bilopphøggers. Fredag 29. mai slipper han fire splitter nye sommerlåter.

– Låtene skiller seg litt ut ifra det jeg har skrevet før. Det er mer historiefortelling og humor i det jeg skriver, forteller Bakkelund. Selv om det sjangermessig ikke likner på «høgger-musikk», legger han ikke skjul på at Eldar Vågan er et av forbildene.

– Vågan greier å skrive på en måte som gjør at du ser det for deg. Det er ofte om litt rare ting og med masse humor. Jeg kan ikke sammenligne meg med ham, men jeg har prøvd å ta med meg litt av den måten å tenke på inn i min egen låtskriving, sier Rune Bakkelund.

– På grunn av alle smitteverntiltak, har jeg avventet litt med releasekonsert, men planlegger en konsert med band i løpet av sommeren, så det er bare å glede seg, sier Rune Bakkelund.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags