Gå til sidens hovedinnhold

Simen Strand (23) i Backstage: – Ofrer mye for å slippe å leve streit

Artikkelen er over 1 år gammel

Simen Strand fra Biri har gjort det mange musikere drømmer om, men få våger å gjøre fullt ut: Han lever av å spille trommer for alt fra bredbeinte rockere til dansebandvokalister.

Simen Strand lever på kaffe og av å spille trommer. For å kunne leve av musikken har han gitt avkall på det de aller fleste vil kalle voksenkomforten. I den 71. utgaven av OA-podkasten Backstage, møter vi Simen Strand fra Biri som selv om han fyller 24 år i september, har vært en del av det lokale musikklivet i mange år allerede.

Hva må til for å våge ta spranget og satse på en hverdag uten trygge økonomiske rammer, og er det noe han angrer på? Da det er de færreste som løser billett til rene trommesolokonserter, er man som trommeslager prisgitt å være med andre musikere for å få hyre til å få plassert brød og smør på bordet. Hvor lett har det vært, ikke minst i disse koronatider? Sammen med Simen Strand gir vi i denne utgaven av Backstage oss tromme- og Kiss-nerding i vold, i tillegg forteller han hvilke personer som har betydd mest for ham som trommeslager.

Backstage og andre OA-podkaster finner du der du til vanlig plukker ned dine favorittpodkaster.

Kommentarer til denne saken