Gå til sidens hovedinnhold

Silvertone gjester Backstage: Møtte Rybaks produsent i en grøft i Alvdal

I utgangspunktet var countrymusikk like fjernt for Martin Wangen Pettersbakken og Paul Hennessy som sand er for en eskimo, men i nattens mulm og mørke i Østerdalen kan alt mulig skje ...

Det er Martin Wangen Pettersbakken og Paul Hennessy i countrybandet Silvertone som er rundens gjester i OA-podkasten Backstage. To karer som er kjent for både blues og rockabilly, men etter en spillejobb i Alvdal var de såpass rause at de plukket opp en haiker som hadde trøbbel med bilen sin. Det var et smart trekk, for den billøse skulle vise seg å være en solid kapasitet innen musikkbransjen. Blant annet hadde fyren hatt fingrene sine borti noen av Alexander Rybaks største hits, og nå satt han i bilen til totningene og småsnakket seg imellom i natten.

Hva som skjedde videre denne snåle natten og hva som gjorde at et countryband plutselig ble skapt i baksetet i en bil på fart gjennom Østerdalen, får du vite mye mer om hvis du klikker deg inn på den rykende ferske episoden av OA-podkasten Backstage som du finner der du til vanlig laster ned dine favoritt-podder.

Kommentarer til denne saken