Det vil bli gjort avhør av den ene siktede kvinnen etter gårsdagens Sian-påkjørsel i løpet av søndagen. Det bekrefter krimvakten ved Oslo politidistrikt, Kjersti Myhre til Avisa Oslo.

Se video av påkjørselen øverst i saken.

Grov kroppsskade

Ifølge VG er kvinnen siktet for grov kroppsskade etter å ha kjørt inn i siden på en bil med fem passasjerer. Blant disse var Sian-leder Lars Thorsen. Bilen havnet på taket, og kvinnen kjørte fra stedet.

Like etter hendelsen var AO i kontakt med eieren av bilen. Hun satt i passasjersetet da venninnen hennes kjørte bilen inn i bilen på E6.

Eieren innrømmer at de kjørte på bilen med vilje, men påstår at det var selvforsvar.

Søndag melder VG at ytterligere én kvinne er siktet i påkjørselen. Den andre kvinnen var passasjer i bilen som kjørte på bilen med Sian-leder Lars Thorsen og fire andre medlemmer.

Det opplyser politiadvokat Aase Schartum-Hansen fra Oslo politidistrikt til VG.

– Det kan bli aktuelt å utvide siktelsen, men det er for tidlig å si noe om på nåværende tidspunkt. Etterforskningen er i innledende fase, sier hun til VG.

Påkjørt flere ganger

Video av hendelsen viser at bilen med Sian-leder Lars Thorsen fra Jevnaker ble påkjørt flere ganger. Det skjedde kort tid etter at det som trolig var en koran, ble brent i et veikryss. Videoen viser at påkjørslene skjedde midt i trafikken på E6, og at flere andre bilister måtte kjøre unna for ikke å bli truffet.

Det var to kvinner i bilen som kjørte inn i Sian-lederen. De var begge til stede i veikrysset der det som skal ha vært en koran som ble brent. Den ene kvinnen tok med seg den utbrente boka inn i bilen før de kjørte etter Sian-lederen.

Det var store trafikale problemer i området etter ulykken.

Brente koran i veikryss

Videobilder viser også at Sian-lederen brenner det som tilsynelatende er en koran i et veikryss. Flere kommer til stedet, og det blir amper stemning før Sian-lederen og hans følge kjører videre.

De blir fulgt etter av en personbil, som flere ganger kjører inn i Sian-lederens bil før de kommer ut på E6.

Deretter stanser Sian-lederen sin bil, mens personbilen kjører et par hundre meter videre og stanser på motorveien. Sian-lederen kjører så forbi, før personbilen kjører inn i Sian-lederens bil, som kjører av veien, ruller rundt og havner på taket.