Gå til sidens hovedinnhold

Sesongslutt for Sommer uten sensur: – Øøøhhh, er du gravid ...?

Artikkelen er over 1 år gammel

Boller i papirposen eller i bolle i ovnen? Det er mye som legges på bordet når Marie Gram og Nora Jabri runder av årets utgave av podkasten Sommer uten sensur.

For tredje året på rad har Marie Gram og Nora Jabri hatt sommerjobb i OAs podkaststudio der de i seks uker har servert podkasten Sommer uten sensur.

Vidt spekter

Blant årets temaer har ikke uventet korona blitt heftig diskutert, det samme har Donald Trump, Petter Northug og alt annet smått og stort som jentene har dumpet borti på sin vei denne sommeren.

– Jeg føler i hvert fall at vi i år har kommet oss gjennom alle mulige spekter av emner. I samme podd har vi klart å føre seriøse samtaler om alvorlige sykdommer og forbrytelser, samtidig som vi kan le oss halvt i hjel av bæsj og promp. Slikt blir det god stemning av og det har det vært også, sier Marie som legger til at hun denne gangen drister seg til å svare for både seg selv og makkeren Nora.

– Vi har kost oss veldig sammen disse ukene, og håper lytterne har gjort det samme, sier hun og garanterer:

– Det mer leverprat der det kom fra!

Mye på asjetten

I den sjette og siste episoden (for i år) kommer Nora med noen freske uttalelser som gjør at Marie hopper i stolen og spør om det har skjedd noe i løpet av sommeren som hun ikke har sagt noe om. Ellers får vi høre blant annet om en hyttetur der frustrasjonen etter hvert får fritt spillerom og Marie er bekymret over om stemmen klarer å bære alle oppdragene hun har på blokka.

Sesongavslutningen av Sommer uten sensur og en drøss andre spennende, morsomme og interessante OA-podkaster, plukker du ned fra der du til vanlig finner dine favorittpodkaster.

Kommentarer til denne saken