Torvild Sveen hentet inn til ny jobb i Sp

PENDLER: Torvild Sveen skal beholde de politiske vervene sine i Gjøvik mens han ivaretar jobben som politisk rådgiver. (Arkivbilde)

PENDLER: Torvild Sveen skal beholde de politiske vervene sine i Gjøvik mens han ivaretar jobben som politisk rådgiver. (Arkivbilde)

Artikkelen er over 2 år gammel

På nyåret begynner Torvild Sveen som politisk rådgiver for stortingsrepresentant Nils T. Bjørke (Sp).

DEL

– Jeg gleder meg veldig. Det er artig å få den tilliten og å bli hentet til Stortignsgruppa. Jeg ser fram til å jobbe sammen med partiledelsen og de to representantene vi har fra Oppland, sier Sveen.

Han opplyser å ha søkt og fått permisjon fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Sykehuset Innlandet. De politiske vervene i formannskapet og kommunestyret i Gjøvik skal han beholde. Og det blir pendling fra Biri.

Nils T. Bjørke er stortingsrepresentant fra Hordaland og medlem i kontroll- og konstitusjonskomiteen. Han er også fjerde visepresident. Komiteen skal på nyåret blant annet ha høring i SSB-saken, saken som endte med at Christine Meyer gikk av som direktør etter konflikt med finansminister Siv Jensen (Frp).

Sveen ser fram til å jobbe med politikk igjen.

– Det interessante blir komiteens arbeid, men også å ha en jobb som ikke omhandler kommunikasjon og journalistikk som jeg har jobbet med de siste årene, sier Sveen.

Sveen var for øvrig kommunikasjonssjef i Senterpartiet fra 2008 til 2012. Han har også erfaring som journalist fra blant annet NRK Hedmark og Oppland og Oppland Arbeiderblad.

Artikkeltags