Senstad fikk nei av styret i Storhamar

Arne Senstad har hatt enorm suksess som Storhamar-trener. Nå håper Polen at Senstad skal føre landets landslag enda nærmere verdenstoppen i de neste mesterskapene.

Arne Senstad har hatt enorm suksess som Storhamar-trener. Nå håper Polen at Senstad skal føre landets landslag enda nærmere verdenstoppen i de neste mesterskapene. Foto:

Arne Senstad ønsket å trene både Storhamar Håndball Elite og det polske landslaget. Det er ikke noe totningens nåværende klubb er interessert i.

DEL

Mandag ettermiddag sprakk nyheten om at kappingen Arne Senstad blir ny landslagstrener for Polen. Det polske håndballforbundet publiserte en artikkel som selvsagt gått som en farsott i sosiale medier.

Senstad og det polske håndballforbundet var enige om innholdet, men ettersom Senstad skulle hjem til Norge og snakke med arbeidsgiver, familie og Storhamar før han ga sitt definitive ja, skulle den artikkelen først publiseres dersom Senstad takker endelig ja.

Storhamar er imidlertid ikke klar for en delt løsning, ifølge Hamar Arbeiderblad.

– Vi har kommet til at klubben ikke ønsker en slik delt løsning. Klubbens ledelse ser at det er positivt for Arne Senstad å få dette tilbudet, men har vurdert konsekvensene for klubben som helhet. Storhamar Håndball Elite vil satse videre, og ønsker at vår hovedtrener har fullt fokus på jobben hos oss for å utvikle spillere, team og klubb videre. Storhamar Håndball Elite kan derfor ikke akseptere et slikt engasjement i tillegg til jobben hos oss, sier Roger Jenssen, som er sportslig ansvarlig i styret.

Han forteller videre at Arne Senstad er informert om denne konklusjonen.

– Storhamar Håndball Elite vil nå rette fokuset på forberedelsene til den viktige seriestarten, sier Jenssen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags