Gå til sidens hovedinnhold

Sensommerkonsert med Gunda-Marie Bruce og Bernt Ola Volungholen

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Fredag 28.august kommer operasangerne Gunda-Marie Bruce og Bernt Ola Volungholen til Prestegardslåven i Vardal. Begge har hatt konsert på låven før, Bernt Ola i 2017 og Gunda-Marie i 2019. Men denne gangen tar de med seg pianist Dorina Komani og kommer sammen for å spre musikkglede. Et musikalsk samarbeid på tvers av Mjøsa!

Konserten starter kl.18.30, ca.1,5 timers program pluss pause. Denne gangen blir det utekonsert for å lettere kunne overholde avstandsreglene. Vi setter opp scenen på parkeringsplassen med stolrader bakover på parkeringa og plenen. Vi håper på bra vær! Men følg med i dagene før, og kle dere etter været.

Siden parkeringsplassen vår blir gjort om til scene for kvelden, skjer parkering ved Vardal kirke. En kort spasertur til Prestegardslåven. Det vil også bli satt opp skyttelbuss mellom kirka og Prestegardslåven. Det kan være lurt å komme i god tid.

Det blir salg av kaffe, kaker og pølser i kafeen på låven før konserten starter, i pausen og etter konserten. Billetter kjøpes på www.gjovikkultursenter.no

Det er kun 200 billetter tilgjengelig! Velkommen til Prestegardslåven!

Kommentarer til denne saken