Gå til sidens hovedinnhold

Senker aldersgrensa og håper på fullt hus i Snertingdalshallen

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Lørdag 25. januar gjentar vi suksessen fra i fjor med en real hallfest i Snertingdalshallen. På scenen denne kvelden står Gunslingers og Dænsebændet, noe som vil få fart på swingdansingen. Arrangørene bak dette arrangementet er Vardal-Snertingdal Bygdeungdomslag og Land Bygdeungdomslag.

Salget av billetter er godt i gang og vi forventer minst 500 deltakere etter fjorårets 450, men hallen rommer 800 så vi håper på fullt hus. Når vi i år har senket aldersgrensen fra 18 år til 16 år. Dette gjør det mulig for de yngre å få en skikkelig konsertopplevelse med trygg rammer.

Bygdeungdommen har de siste årene registrert at det har blitt mindre av den tradisjonelle bygdefesten, og med parolen til Norges Bygdeungdomslag, «Best på levende bygder» ble Vardal Snertingdal BU og Land BU inspirert til å gjøre noe med saken.

Bandene som er hyret er to godt kjente band, både nasjonalt og lokalt som trekker alt fra den yngre generasjon til de eldre.
Dette er et åpent arrangement hvor alle som vil komme er velkomne. Man trenger ikke være medlem av Norges Bygdeungdomslag for å komme inn, du trenger bare å ha fylt 16 år. Billetter selges gjennom tikkio.no.

Vi gleder oss til en real bygdefest i Snertingdal med god stemning og god dansemusikk.

Kommentarer til denne saken