Selma (16) skifter klubb

Selma Panengstuen er klar for Stabæk.

Selma Panengstuen er klar for Stabæk. Foto:

Raufoss Fotball mister sin lovende keeper Selma Panengstuen som nå tar steget en divisjon opp fra 2. divisjon.

DEL

Keepertalentet fra Skreia har signert en to års kontrakt med 1. divisjonsklubben Stabæk. Hun kom til Raufoss foran 2018-sesongen og sto i mål for klubbens 2. divisjonslag denne sesongen. Hun har også spilt på J16-landslaget i 2019. Flere toppklubber har vurdert J16-landslagskeeperen. Lillestrøm er en av klubbene, men valget falt på Stabæk.

Unge keepere

Jenta fra Skreia har også trent med Stabæk tidligere. Hun har vært med klubbens A-lag på en del treninger i høst og har vært med klubben som hospitant til Madrid Cup.

Stabæk rykket ned fra eliteserien med bare 13 poeng i 2019 og har mistet sine tre keepere. Veteranen Ingrid Hjelmseth la opp etter 2019-sesongen, andrekeeper Siri Ervik gikk til Kolbotn og Melenie Watts er skadet. Tidligere i høst har Stabæk sikret seg 17 år gamle Sunniva Skoglund fra Snøgg. Hun har også spilt to kamper på J19-landslaget.

– Vi har bestemt oss for å satse på to unge lovende talenter som kan jobbe sammen og ta steg og utvikle seg videre under veiledning av Stabæks gode keepertrenere, sier sportslig leder Richard Jansen til stabak.no.

– Superfornøyde

Jansen er veldig godt fornøyd med at Panengstuen nå blir Stabæk-spiller.

– Selma er en spiller vi har fulgt i flere år. Det sier en del, når vi vet at hun ikke fyller 17 år før i mars. Vi er selvsagt superhappy med at hun nå blir Stabæk-spiller, avslutter Richard Jansen

Selma har signert for to år og får drakt nummer 1 i Stabæk.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags