Seieren glapp etter ladetrøbbel

Odd Kolsrud (t.h) smilte bredt etter å ha vunnet omskytingen om sølvet med Tore Hartz fra Elverum.

Odd Kolsrud (t.h) smilte bredt etter å ha vunnet omskytingen om sølvet med Tore Hartz fra Elverum.

Odd Kolsrud fra Begnadalen var ett skudd fra å vinne finalen i V73 da han fikk problemer med ladingen, ble stresset og skjøt sin eneste yttertier i finalen.

DEL

– Jeg vil ikke bruke det som en unnskyldning. Sølv er jeg også veldig godt fornøyd med i dette tøffe selskapet, så jeg har ingen grunn til å klage. Men jeg ble nok litt stresset på det siste skuddet, sa Odd Kolsrud.

To omskytinger

I finalen hadde han skutt ni innertiere på rad. Hadde den siste også blitt innertier så ville han gått til topps uten omskyting. Ivar Lisæter fra Ski og Tore Hartz fra hadde nemlig ni innertiere. Dermed måtte det omskyting til. Den vant Lisæter med ni mot de to andres åtte innertiere. I omskytingen om andreplassen knep Kolsrud andreplassen.

– Sølv her er veldig bra. Jeg er kjempefornøyd, sa Kolsrud. Før han forklarte hva som skjedde foran det siste skuddet i finalen.

Ladedrøbbel

– Hylsa ville ikke flyttet seg fra magasinet til kammeret. Jeg prøvde to ganger før jeg fikk det til. Da ble jeg nok litt stresset, men det er slik som kan skje, sa Kolsrud som får en ny gullmulighet fredag. Da skyter han feltfinale.

Ola Jan Engeli fra Vestre Toten skjøt også en strålende finale. 100 med sju innertreff ga ham en flott delt fjerdeplass på årets LS. Oddvar Tangen fra Tingelstad skjøt også en råsterk finale til 100 med åtte innertiere. Tangen hadde 249 poeng før finalen og ble totalt nummer 14 på sluttlista.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags