Seier, uavgjort og tap for FK Toten på dag to i Skaw Cup

Målscorer Daniel Hveem Løken i fint driv.

Målscorer Daniel Hveem Løken i fint driv. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

FK Toten hadde ikke helt samme uttelling som første dag i Skagen, hvor det ble bare seirer, men det ble likevel mye å glede seg over også i mandagens kamper i Skagen.

DEL

Best resultat i dag hadde G19-1 med hele 7–1 mot Vuku IL (lag fra Verdal). Det tok også i dag litt tid før Toten-gutta fikk ballen i mål, men da det først løsnet med Kodjo Somesi etter 20 minutter, ble det mange mål.

G19-laget spilte bra angrepsfotball, og fikk lite utfordringer bakover. Dagens fineste langskudd kom fra Daniel Hveem Løken godt plassert i høyre hjørnet.

Målscorere var Sander Harefallet 3, Daniel Hveem Løken, Kodjo Somesi, Simen Øftsbø og Emil Sandvold. FK Toten leder puljen og er sikret kvartfinale. Tirsdag spiller de siste gruppespillkamp mot Gresvik IF.

G16 spilte mot Skarphedin IL fra Telemark, et lag med fysisk store spillere. Etter litt usikker start, tok vi etter 10 minutter mer og mer over spillet, og Aleksander Bjerkengen satte 1–0 til Toten.

Isak Blien skaper gode sjanser for FK Toten

Isak Blien skaper gode sjanser for FK Toten Foto:

Kampen fortsatte i bra tempo, og Toten var det beste laget i første omgang. Etter pause bølget det litt fram og tilbake, men FK Toten hadde mange muligheter til å avgjøre. Dessverre ble det Skarphedin som scoret, og resultatet endte 1–1.

Totalt sett en kamp på godt nivå, en kamp FK Toten nok føler burde gitt seier. Gutta ligger med dette på andreplass i puljen og møter Ranheim tirsdag.

G19–2 hadde en noe tyngre dag på jobb i kamp mot Skarphedin IL. De fikk et mål imot rett etter avspark, men tok seg bra opp igjen. De fightet godt, hadde flere sjanser i første omgang og gikk til pause med 0–1.

Dessverre gjentok det seg at de fikk et mål imot rett etter avspark i andre omgang. Skarphedin var bedre foran mål og det endte med 3–0 tap til Toten-gutta tross en god innsats. Puljeresultatet er ikke helt klart, da alle kamper for dagen ikke er ferdigspilt.

Kristoffer Thorsteinshaugen kjemper hardt i forsvar hos FK Toten

Kristoffer Thorsteinshaugen kjemper hardt i forsvar hos FK Toten Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken