Gå til sidens hovedinnhold

Se hele lista for koronakompensasjon: Raufoss Fotball og Øystre Slidre IL venter i spenning

Artikkelen er over 1 år gammel

Mange lokale lag og foreninger har søkt om kompensasjon for tapte inntekter i forbindelse med koronakrisa. Noen har allerede fått godkjent søknaden – andre må vente.

Koronapandemien har ført til store inntektstap for idretts- og kulturlivet. Lag og foreninger har nå hatt anledning til å søke om kompensasjon gjennom ei redningspakke.

Det er Lotteri- og stiftelsestilsynet som har fått ansvaret for tildelingene, og de første har allerede fått godkjent søknaden sin.

Vind IL søkte om 246.000 kroner og har fått innvilget den summen. Det samme har Fagernes IL (153.000), SK Gjøvik-Lyn (119.000), Gran IL (162.000) og Gjøvik Hockey (76.000) – for å nevne noen.

Les også

Satser på å arrangere TotenRullen: – Mange gode skiløpere kommer

Den desidert største søknaden er levert av Birken AS. Årets utgave av både Birkebeinerrennet og Birkebeinerrittet er avlyst og vil følgelig få store økonomiske konsekvenser for arrangørene, som har søkt om 2,1 millioner kroner i kompensasjon for tapte inntekter.

Øystre Slidre IL – som skulle arrangert junior-NM i langrenn i mars – har søkt om 785.000, mens Raufoss Fotball har inne en søknad om 540.000 kroner.

Disse søknadene er foreløpig ikke behandler av Lotteri- og stiftelsestilsynet.

Kommentarer til denne saken