De skal spille utenfor CC handlesenter og på Sang- og Musikkaften i Engehaugen Kirke. Åpent Kor deltar også.

Lørdag klokka 1100 - 1330 setter Frelsesarmeen opp stand utenfor CC Gjøvik, hvor det blir både lykkehjul, salg og kaffe og vaffel og muligheten til å slå av en prat. Kl. 1300 spiller Drammen Hornorkester. Utearrangementet har værforbehold. Det avlyses ved regn.

Samme dag klokka 1700 blir det en helaften med flott sang og musikk i Engehaugen Kirke, Gjøvik. Frelsesarmeen i Drammen sitt egne hornorkester, ledet av dirigent Joakim Holm-Hansen, spiller til flere av allsangene, og da med flotte arrangement. I tillegg spiller de orkesterstykker til nytelse for øret og begeistring for den som liker denne typen musikk. Orkesterets 15 musikanter og dirigent er svært begavet innenfor sitt musikalske felt.

Frelsesarmeen Gjøvik og Toten har et eget kor, Åpent Kor, som vil stå for sanginnslag av stor variasjon. Her blir det også solister og duettsanger. En vellykket aften med sang og musikk består selvfølgelig også av allsang, ledet an av orkesteret og Åpent Kor.

Arrangementet loses av Frelsesarmeens ledere i distriktet, offiserene Zoila og Magne Berg, som også vil dele et ord for kvelden.

Etter arrangementet blir det en kopp kaffe og et kakestykke over en hyggelig prat.