Med stadig flere utsolgte konserter over hele landet, hersker det liten tvil om at Rotlaus har blitt et band folk virkelig ønsker å få med seg. Disse gutta spiller for flere hundre tusen mennesker hvert år, men har alltid tid å snakke med publikum etter konsertene. Karene i Rotlaus tilbringer mye tid sammen og er som en familie å regne – de er rett og slett en stor guttegjeng som alltid har det artig sammen, noe som også vises på scenen.

Les også:

– Har en det ikke moro sjøl, kan en ikke vente publikum har det heller, sier vokalist Bjørn Marius Øyehaug som lover å gi jernet på Beitostølen:

– Vi har ikke spilt så mye på rockefestivaler enda, sier Øyehaug, så denne konserten stikker seg ut i sommerens travle planer. Vi kommer til å gi Valdres-publikummet en vanvittig opplevelse med fullt trøkk fra scenen. Det blir fantastisk å stå på hovedscenen på en så flott festival. Vi gleder oss allerede stort til å møte Trollrock-publikummet, sier Rotlaus-frontmannen som avslutter programmet torsdag 25. juli som ellers inneholder navn som Daniel Kvammen, Dagny og Team Me.

Les også:

Resten av Trollrock-programmet ser slik ut: Fredag 26. juli: Eva Weel Skram, OnklP, Erlend Ropstad og Madrugda. Lørdag 27. juli: Eggum & Sivertsen, Black Debbath, Donkeyboy og Highasakite.