Romjulsturnering i fotball på OA-TV 3. juledag

ARRANGØR: Steffen Hjelmtvedt og FK Toten arrangerer romjulsturnering i fotball 3. juledag. Hele turneringa i Totenhallene kan du se på OA-TV.

ARRANGØR: Steffen Hjelmtvedt og FK Toten arrangerer romjulsturnering i fotball 3. juledag. Hele turneringa i Totenhallene kan du se på OA-TV. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er mange år siden det ble arrangert romjulsturnering i fotball i Totenhallene. 3. juledag gjør FK Toten et forsøk på å dra i gang igjen turneringa.

DEL

- Egentlig hadde vi tenkt å få til noe for klassene G16, G19 og J15-17, men det var dessverre for få påmeldte jentelag til å få til noe der. Dermed slo vi sammen G16 og G19, slik at det blir turnering for begge disse klassene samme dag, førstkommende fredag, forteller Steffen Hjelmtvedt i FK Toten.

Turneringa starter klokka 09.00 og varer til cirka 17,30, ifølge Hjelmtvedt. Alle kampene fra bane 1 kan du se på OA-TV, deriblant begge finalene.

Da vi i FK Toten begynte å prate om å sveive i gang igjen ei juleturnering, var det blant annet på bakgrunn av at Raufoss ikke arrangerer noen slik turnering i år. I alt er 16–17 lag påmeldt, flest i G16. Jeg tror vi skal få til et bra kampoppsett med flere kamper for alle lag – og både A- og B-sluttspill, sier Steffen Hjelmtvedt.

På vegne av arrangøren håper han også å gjennomføre årets turnering på en måte som gir mersmak.

– Vi har en ambisjon om å få enda flere lag neste år, både de som deltar nå i år og noen nye lag, avslutter sier Steffen Hjelmtvedt.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken