Det er sjette året på rad fantene spiller opp i julepyntede omgivelser på Samfundet, så dette har blitt en fin tradisjon både for artistene og et trofast publikum. De siste årene har konserten vært fylt opp til siste sete, med ca 160 publikummere innenfor dørene. I år tilsier smittevernsreglene et maksimumstall på 50 seter, så FriFant er ikke snauere enn at de kjører to konserter, slik at så mange som mulig skal få plass.

– Her skal publikum sitte godt, med god avstand, og følge seg trygge og ivaretatt, samtidig som de har en trivelig, musikalsk romjulskveld, sier frifantnestor, Bent Ture Tomtum.

Han kan videre røpe at det blir både tradisjonelle og kjente juletoner, men også andre låter som fantene synes passer inn en hyggelig romjulskveld.

– Noen låter har vært med oss på alle konsertene, men vi fornyer også programmet med en del nye titler hvert år, forteller Bent Ture.

Det hele knyttes sammen i en tilbakelent, munter og julepyntet atmosfære. I tillegg til Tomtum sjøl, deltar Elisabeth Aasheim, Roy Strandbakke, Rune S. Strandbakke, Heidi Amundsen, Emilie Tomtum Skjølås, Magne Bjørnsengen, Kjell-Andrè Wiklund, Jan Wehrmann, Bent Ove Myhrby, Morten Ringstad og Vidar Sundbakken.