Etter en fantastisk konsert hos oss i fjor gleder vi oss veldig til gutta i Rolls Voice kommer tilbake i år. Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av.

Rolls Voice er en vokalgruppe som underholder med sang og humor, og har holdt på med dette siden 1996. Rolls Voice består av 8 gamle studiekamerater, siviløkonomer som studerte sammen en gang i bronsealderen. Den gangen var de med i et studentkor og etter studietiden savnet de sangen, ablegøyene og det å kunne underholde folk såpass mye at de startet et nytt kor, nemlig á capella-bandet Rolls Voice.

De fikk raskt mange oppdrag, særlig for bedrifter som ville ha underholdning på seminarer, julebord, kickoffs osv. Hvert år har de også hatt èn eller flere egne konserter.

Rolls Voice har et stort repertoar i alle sjangere, men hovedtyngden ligger vel innen pop. De liker å kalle seg uortodokse, som innebærer at de liker å overraske i en kombinasjon av flerstemt sang og humor. Rolls Voice lager alle lyder vokalt, enten det er trommelyder (perk), bass eller mye annet rart som kommer ut, mer eller mindre planlagt og vellykket.

Kl.19.30 blir det oppvarming fra Halvard Olestad, før konsertstart kl.20.00 og det blir muligheter for kjøp av drikkevarer og snacks i baren.

Halvard Olestad er hobbyfilosof og ambulerende predikant med en humoristisk penn. Halvard har skrevet ni bøker om møter med «hårdagsmenneskjer» i arbeid og fest på østsida av Mjøsa. Han har også skrevet manus til over 40 historiske spel og musikaler, og har nå nærmere 40 års erfaring som underholder både alene og sammen med andre.

Dette blir en helaften med underholdning og god stemning hele kvelden!

Billetter kan kjøpes på Gjøvik kino og scene eller i døra.