Spenstig Reinsvolldag

LUFTIG: Turngruppa er vant til høye sprang, og imponerte publikum med sin oppvisning.	FOTO: Hans Olav Granheim

LUFTIG: Turngruppa er vant til høye sprang, og imponerte publikum med sin oppvisning. FOTO: Hans Olav Granheim

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

REINSVOLL: Det skjer litt av hvert på Reinsvoll, om en skal dømme etter lørdagens familiedag i idrettsparken.

DEL

I år hadde idrettsforeningen, skolekorpset og velet slått seg sammen om arrangementet og i tillegg fått innvilget søknaden om pent ettersommervær. Derfor ble det etter hvert ganske mange innenfor idrettsanleggets gjerde. Ved siden av bare å hygge seg i solskinnet, kunne publikum også se særdeles spretne medlemmer fra turngruppa gjøre små himmelsprett på mattene, heie på de yngste som løp barneutgaven av Reinsvolløpet, og konstatere at det finnes utrolig mange Corvettebiler hos de lokale medlemmer av amcarklubben, og heller ikke så få samlere av tempomopeder, i ulike aldersversjoner.

KLAR FOR FISKING: Ola Tollefsrud var fullt utrustet for en mopedtur for innlagt fisking.

KLAR FOR FISKING: Ola Tollefsrud var fullt utrustet for en mopedtur for innlagt fisking.

Ut av barneværelset

Dette er også dagen for å ta en gjennomgang av barneværelsene, eventuelt loftet, og se om det finnes saker der som ikke lenger er i bruk og som kanskje andre kan få større glede av. Og i noen tilfeller var det innehaverne av barneværelseet som selv hadde gjort et utplukk av varer som de tilbød til en rimelig penge. Saker som ikke lenger har den samme appell og som bør vike plass for mer oppdaterte leker.

Primus og bambus

Det er forresten ikke bare de yngste som samler. Ola Tollefsrud, ivrig Tempo-eier, har også litt av hvert i sine samlinger. Som en gammel ryggsekk fra Hjemmefrontens dager, primus som fyres på parafin, svartkjele med mange liter kaffekoking bak seg, og fiskestang i ekte bambus. Perfekt for en liten fisketur innpå åsen.

Talenter og brannvesen

Skolekorpset blåste det hele i gang med en liten runde på grasmatta. Senere ble det underholdning fra scena i teltet, der også publikum kunne bli med i en liten talentiade, om de lystet. Kåring av årets reinsvolling sto også på programmet, og for dem som ville prøve lykken, fristet kanskje kjøp av lodd i fotallgruppas billotteri. Brannvesenet var også til stede, ikke for å slokke, men kanskje oppildne en og annen av de yngste til å vurdere jobb i redningstjenesten når de blir store. I hvert fall fikk de prøve hvordan det er å sitte i en utrykningsbil forberedt på det aller meste av det verste som kan skje.

Og som avslutning av dagen, seriekampem mellom Reinsvoll og Fron. Det er stadig håp om at hjemmelaget skal komme seg opp i 4. divisjon dette året.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags