Gå til sidens hovedinnhold

Reinsvoll Turn på Camp Sola

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Denne uken har syv gymnaster fra Reinsvoll Turn vært på treningsleiren «Camp Sola» i Stavanger.
Dette er første gang en landsdekkende treningsleir i turn arrangeres. Camp Sola har samlet kremen av norske og danske trenere innen troppsgymnastikk, og utøverene fra Reinsvoll har blant annet blitt trent av vår egen landslagstrener, Igor Kobakiov.

Troppen ankom Stavanger med fly søndag, og har trent 6timer hver dag, fordelt på grenene innen troppsgymnastikk; trampett, tumbling og frittstående.

«Nivået her er ekstremt høyt, og vi får mulighet til å bli trent av de aller beste, og hente masse inspirasjon til turnåret som kommer.» sier trener Linn Dalheim. «Opplegget Sola turn har fått til her er utrolig gjennomført! Og å få trene med disse fasilitetene er helt fantastisk.»

Sola Turn har en splitter ny basishall, en hall som er bygget kun for turn. Her er det nedfelte stortrampoliner, 3 tumblingbaner og skumgummigrop.

Kunnskapen og inspirasjonen skal de ta med seg hjem, og bruke sesongen på å heve nivået i klubben. Reinsvoll og Raufoss Turn jobber sammen om å styrke turntilbudet i Vestre Toten: «Vi ønsker å markere oss mer, øke medlemstallene og vokse som klubb. For å nå det målet må man strekke seg etter de store klubbene og tørre å satse!»

Kommentarer til denne saken